Ακούστε μας Live

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Public Book Society: Μία διαφορετική λέσχη ανάγνωσης ανοιχτή σε όλους, από τα Public
Το Public παρουσιάζει την πρωτοβουλία «Public Book Society», μία διαφορετική λέσχη ανάγνωσης που έρχεται να δώσει στη βιβλιοφιλική κοινότητα ουσιαστικές ευκαιρίες αλληλεπίδρασης, με κοινό σημείο αναφοράς το βιβλίο.

Δύο φορές τον μήνα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public στο Σύνταγμα, για τρεις ώρες, οι λάτρεις του βιβλίου θα γνωρίζουν και θα συζητούν για σημαντικά βιβλία με την καθοδήγηση του Βαγγέλη Προβιά, συγγραφέα και εισηγητή σεμιναρίων δημιουργικής γραφής.

Το Public Book Society φιλοδοξεί να ενθαρρύνει την επικοινωνία των αναγνωστών και την ανταλλαγή μεταξύ τους νέων τρόπων ανάγνωσης, ιδεών, απόψεων, και προσεγγίσεων. Οι συναντήσεις του Public Book Society θα είναι θεματικές, με τον κάθε κύκλο συναντήσεων να εξερευνά διαφορετικά είδη λογοτεχνίας: αστυνομικά μυθιστορήματα, κλασικά και σύγχρονα έργα της LGBTQ+ λογοτεχνίας, βιβλία που εξετάζουν τη σχέση μας με το περιβάλλον, καθώς και συζητήσεις αφιερωμένες σε συγκεκριμένους συγγραφείς.

Το «Public Book Society» ανοίγει έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ αυτών που μοιράζονται το πάθος της ανάγνωσης, σε ένα περιβάλλον που αγαπά το βιβλίο και το αντιμετωπίζει ως θεμελιώδη φορέα ιδεών και πολιτισμού.

Ο πρώτος κύκλος του Public Book Society, θα ξεκινήσει στα τέλη Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις ενδιαφέροντος, επισκεφθείτε το https://blog.public.gr/. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου