Ακούστε μας Live





Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Ακούσαμε το άλμπουμ των EXORCIZPHOBIA με τίτλο “Digitotality”

 


EXORCIZPHOBIA album “Digitotality”...(7 Δεκεμβρίου 2020, self-release)

 

Οι Exorcizphobia μας έρχονται από τη Τσεχία, μια χώρα που δυστυχώς δεν έχει μεγάλη παράδοση στο metal.

Παρόλα αυτά, οι ίδιοι δεν πτοούνται, με αποτέλεσμα να έχουν κυκλοφορήσει ήδη κάποιους δίσκους και ΕΡ. Τώρα επιστρέφουν με το δεύτερο ολοκληρωμένο τους πόνημα, δείχνοντας πως δεν έχουν μόνο η Αμερική ή η Γερμανία τα πρωτεία στη θρασομεταλική σκηνή, με το Digitotallity να καταλήγει ως παράδειγμα προς μίμηση.

 

Πιο αναλυτικά όμως...Βγαλμένο από τα 80s με στόμφο και σε έναν κόσμο γεμάτο αλλαγές και τεχνολογικές επαναστάσεις, το "Digitotallity" αναβιώνει το παλιό καλό thrash με φρέσκια πνοή.

Θυμίζοντας λίγο Voivod, Overkill, Megadeth και πρώιμους Metallica, δίνουν σε αυτή τη βορειοαμερικανική σκηνή λίγη από την αύρα της Ευρώπης και μάλιστα με τραχείς και συνάμα τεχνικούς ρυθμούς.

 

Η απόγνωση τους και ο πόνος τους, όπως και η απογοήτευση τους από την κοινωνία, διοχετεύουν όλη την οργή και το μίσος στα φωνητικά και τα riffs.

Διάχυτα και οργανικά όλα αυτά, σαν πακέτο εντείνουν το ενδιαφέρον των απανταχού θρασάδων και τους κάνουν να αναπολούν τις παλιές καλές στιγμές της σκηνής, αλλά ταυτόχρονα αναβιώνουν και ένα είδος που όντως τελευταία ζει μια δεύτερη μεγάλη αίγλη.

 

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την γέννηση του thrash, αλλά μπάντες σαν τους Exorcizphobia δείχνουν πως το underground τιμά το είδος, σαν μια θρησκεία της μουσικής. Με την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωση που δείχνουν οι Τσέχοι, αποδεικνύουν πως το Digitotallity είναι μέχρι στιγμής ό,τι καλύτερο και ωριμότερο έχουν κυκλοφορήσει.

 

https://www.youtube.com/channel/UCimYGsw8Awtm4B7gYo66qpA

Digitotality - full album

https://www.youtube.com/watch?v=BjUK8y8HPf0

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου