Ακούστε μας Live





Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Ακούσαμε το άλμπουμ των TELMA με τίτλο “Eternal”


Η εγχώρια σκηνή σφύζει από ζωή και ποικιλία, σαν ένα μικρό, μουσικό οικοσύστημα. Φέτος, μια νέα μορφή ζωή έρχεται, οι οποίοι είναι oι Telma, και μέσα σε λίγους μήνες κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους, με τον τίτλο “Eternal”.

 

Με τσαγανό, πόνο, όρεξη και μαγκιά, οι Λαρισαίοι βαρούν στο ψαχνό με μοντέρνους τόνους, γκρούβες, και ένα παλιομοδίτικο στυλ, να τα δένει ολα μαζί. Αυτή μάλιστα η ένωση μεταξύ Pantera, Sepultura και Dio ή Iron Maiden, δημιουργεί ένα όμορφο δημιουργικό χάος, ενώ δε λείπουν και στιγμές με nu ή hardcore επιρροές, σε μια έκρηξη συναισθημάτων και ερεθισμάτων. Τα singles είναι τα πλέον αντιπροσωπευτικά κομμάτια του άλμπουμ, δίνοντας πολλά μέσα σε ένα ντεμπούτο, με την παραγωγή, να δείχνει αυτή την ένωση του παλιού με το νέο. όλα αυτά μάλιστα δε θυμίζουν σε τίποτα κάποιο...τέλμα, αλλά την αρχή μιας σπουδαίας πορείας στο underground.

 

Με διάχυτη έμπνευση, μανία και τρέλα, το “Eternal” δείχνει πόσο ατέρμονο είναι ένα μουσικό ταξίδι, σε συνοδεία από τραχιές νότες, και ποιότητα. Οι Τelma μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να κάνουν όλα όσα δε μπόρεσαν άλλοι σε χρόνια. Τα επιθετικά τους, βαριά μοτίβα σκιαγραφούν όλο το άλμπουμ, και οι ίδιοι οι Τelma χαίρουν αναγνώρισης για τη συνέχεια.

 

Το Eternal” περιέχει 8 τραγούδια και κυκλοφόρησε στις 20 Αυγούστου 2021. Το “Perfect Storm” και το “Bipolar Distress” τα είχαμε γνωρίσει νωρίτερα καθώς είχαν κυκλοφορήσει τα βίντεο κλιπ τους και μας είχαν δώσει μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει.

 

Tracklist: 1. Dare, 2. Bipolar Distress, 3. Perfect Storm, 4. Bleeding Reality, 5. Corporace, 6. Eternal, 7. Stream of Thoughts, 8. Paradise

 

Εξαιρετικό ξεκίνημα και αναμένουμε ανάλογη συνέχεια.

 

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου