Ακούστε μας Live





Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Νίκος Μπλιός - Ακούσαμε το νέο του single «Άσε με να ζήσω»

 

Ο Νίκος Μπλιός κυκλοφόρησε μέσω της Heaven Music το νέο του single “Άσε με να ζήσω”!

Ένα single που έρχεται από έναν μεγάλο καλλιτέχνη, ο οποίος είναι γνωστός για τα επιτεύγματα του και όποτε κυκλοφορεί κάποιο τραγούδι ή κάποια νέα δουλειά έχουμε μεγάλη λαχτάρα να τον ακούσουμε γιατί ξέρουμε για το τι είναι ικανός. Έτσι λοιπόν με αυτή τη νέα του κυκλοφορία, που είναι σε μουσική και στίχους του Θωμά Θεοδώρου, μας άνοιξε την όρεξη και το τελικό αποτέλεσμα μας χόρτασε και με το παραπάνω!

Το “Άσε με να ζήσω” είναι ένα κομμάτι που έχει ένα συναισθηματικό ύφος, το οποίο εκδηλώνεται στο concept του τραγουδιού, όπου ο ερμηνευτής εκφράζει αγανάκτηση, αλλά και θέληση να αποδράσει από μία ερωτική σχέση η οποία τον απογοητεύει. Η συναισθηματική αυτή σύνθεση, πρόκειται να σε σαγηνέψει και να σε κάνει να νιώσεις την ατμόσφαιρα, αλλά και να ανατριχιάσεις με την τόσο εύστοχη ερμηνεία που πραγματοποιείται από τον Νίκο.

Ο Μπλιός έχει πραγματικά καταφέρει να σε βάλει μέσα στον κόσμο του τραγουδιού και να σε κάνει να γεμίζεις τα ίδια συναισθήματα που νιώθει και ο πρωταγωνιστής του κομματιού κατά την ερμηνεία του. Αυτός ο ιδιαίτερος μουσικός ηλεκτρισμός που δημιουργείται εδώ, είναι ένα από τα δυνατά σημεία του “Άσε με να ζήσω”, αλλά και του Νίκου, ο οποίος θα σε κάνει για ακόμα μία φορά να καταλάβεις τι μουσικός είναι!

Έχει πάθος, έχει πιάσει στο 100% αυτό που τριγυρνάει ατμοσφαιρικά γύρω από το τραγούδι και έχει προσφέρει στον ακροατή μία σύνθεση, η οποία πρόκειται να τον συγκινήσει. Είναι ειλικρινά ένα πολύ όμορφο μουσικό συναισθηματικό αποτέλεσμα που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, διότι μέσα από αυτό το τραγούδι ο Νίκος μας δείχνει ότι έχει ανέβει και στο συναισθηματικό υπόβαθρο της μουσικής και στο φωνητικό κομμάτι, όπου καταφέρνει με τη φωνή του να τραγουδήσει άρτια κάθε σπιθαμή του τραγουδιού είτε αυτή είναι υψηλή είτε είναι χαμηλή, αλλά και να μας δώσει ένα τελικό αποτέλεσμα που είναι πολύ σωστά δομημένο από την αρχή ως το τέλος, καταφέρνοντας να κρατήσει τον ακροατή στο ακουστικό του!

Το νέο single που κυκλοφορεί από τον Νίκο Μπλιό είναι ένα τραγούδι που πρέπει οπωσδήποτε να ακούσετε, αλλά και να δείτε μέσα από το music video που το συνοδεύει, το οποίο έχει επιμεληθεί ο Λευτέρης Γιαννόπουλος και με την απουσία χρώματος, αλλά και σε συνδυασμό με τον προβληματισμένο ερμηνευτή τονίζει το συναίσθημα που ακολουθεί το τέλος μιας σχέσης, το οποίο περιγράφει και το τραγούδι.

Νίκος Μπλιός και “Άσε με να ζήσω” στο repeat λοιπόν!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου