Ακούστε μας Live





Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Rükiye – single “Blowing my mind” – από το άλμπουμ “Harmony”.




 

“Blowing my mind” 

(Δείτε το Official Audio Release εδώ) 

https://www.youtube.com/watch?v=cUb26OuhHN8 

 

Ελπίδα… λαχτάρα… πόνος… επιθυμία… ανεξαρτησία… λέξεις που στροβιλίζονται γύρω από την αγάπη, τη ζωή και τις σχέσεις, συγκεντρώνονται στο «Harmony», μια ακόμη αποκλειστική κυκλοφορία από την καλλιτέχνη της Spider Music, Rukiye.  

Αν έχετε ακούσει τη Rukiye στο παρελθόν, θα γνωρίζετε ήδη ότι μπορεί να ερμηνεύσει τους στίχους με απαλό, γαλήνιο, σχεδόν μελαγχολικό ύφος, αλλά και να χτυπήσει τον ακροατή στο συναίσθημα με την σαν γροθιά ερμηνεία της. Αυτή η ποικιλία ερμηνευτικών τρόπων είναι ξανά παρούσα στο «Harmony», αναδεικνύοντας το τεράστιο στιχουργικό ταλέντο του Γιώργου Χονδραλή.   

Η ποιητική άποψη του Γιώργου Χονδραλή για τη ζωή και τον έρωτα υφαίνεται με υπέροχο τρόπο σε έξι από τα οκτώ τραγούδια, με την ίδια τη Rukiye να υπογράφει τους στίχους των άλλων δύο τραγουδιών. Από τον πόνο και τη λαχτάρα των «My Love» και «Santorini», μέχρι την ελπίδα του «I Believe» και του «Incomplete», η Rukiyeερμηνεύει τα σπαρακτικά λόγια του Γιώργου Χονδραλή περιγράφοντας με τέλειο τρόπο συναισθήματα που όλοι μας μπορούμε να αναγνωρίσουμε. Από την άλλη πλευρά, στα πιο σκληρά αλλά και αισιόδοξα «Blowing My Mind» και «Free», οι στίχοι και η μουσική μας δίνουν δυο τραγούδια ταιριαστά σε μια βραδινή έξοδο, για να γιορτάσουμε την αναγέννηση. Και αν το ρεφρέν του «Second Chance» δεν σας μείνει στο μυαλό, ελέγξτε τον σφυγμό σας! Κάθε τραγούδι ζωντανεύει μέσα από την εξαιρετική σύνθεση και τις υπέροχες διασκευές της παγκόσμιας κλάσης ομάδας των: Όλγας Μακρή, Γιώργου Γιαννικόπουλου, Περικλή Βογιατζόγλου και Γκιόσουα Καλάι στα OrangeStudios.   

Για μια ακόμη φορά στην Spider, εφαρμόζουν στην πράξη την μεγάλη φαντασία και δημιουργική τους ικανότητα, αποδεικνύοντας την γκάμα της τεχνογνωσίας που διαθέτουν,  είτε πρόκειται για μπαλάντα είτε για μια επιτυχία που χρησιμοποιεί την τεχνολογία. Ζωή, αγάπη, απώλεια, λύτρωση και ελευθερία  οι ίδιες οι διαθέσεις της ζωής μας, όλα σε αρμονία από την Spider Music.   

Ακριβώς όταν νομίζεις ότι τα έχεις ακούσει όλα. 

 

 

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι “Blowing my mind

 

Official links 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/ 

www.spider-music.com 

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου