Ακούστε μας Live





Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Ακούσαμε την νέα κυκλοφορία της Spider Music, το single «Απών» με τον Βαγγέλη Μακρή



"Απών" ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Βαγγέλη Μακρή που κυκλοφορεί από την Spider Music, σε μουσική της Όλγας Μακρή, στίχους της Ευανθίας Μάγνη και ενορχήστρωση του Γιώργου Γιαννικόπουλου.

 

Το τραγούδι αυτό αποτελεί δουλειά των Orange Studios στην Πάτρα, μόνιμος πλέον συνεργάτης της Spider Music με τον Γιώργο Γιαννικόπουλο στο τιμόνι να αναλαμβάνει την ηχογράφηση και το στήσιμο του, το οποίο συγκαταλέγεται στον κόσμο των light ερωτικών ροκ μπαλαντών.

Η Όλγα Μακρή έχει βάλει την υπογραφή της στη μουσική (έχει κυκλοφορήσει με την Spider Music και άλλα τραγούδια συνεργαζόμενη με τον Νικόλα Λάππα και την Κατερίνα Μελίτη) και δίνει στο κομμάτι ένα ατμοσφαιρικό νόημα που από τη μία σε γαληνεύει και από την άλλη έρχεται να σε κάνει να νιώσεις για τα καλά το υπόβαθρο του τραγουδιού στο ρεφρέν ανεβάζοντας λίγο την ένταση.

Έχει πλεχτεί πραγματικά μία πολύ όμορφη κλιμακωτή ενορχήστρωση, που ερμηνεύεται άριστα από τον Βαγγέλη Μακρή, ο οποίος φέρνει τόσο τη φωνή του όσο και τη χροιά του στα επίπεδα του κομματιού. Δίνει τον καλύτερο του εαυτό και κάνει το κομμάτι κτήμα του αφήνοντας μας με την εντύπωση ότι δεν θα μπορούσε να το ερμηνεύσει κάποιος καλύτερα από αυτόν! Έχει τον τρόπο να σε κερδίσει και να σε μεταφέρει μέσα στον κόσμο του τραγουδιού “Απών”, ακολουθώντας πιστά αυτό που θέλει να περάσει στιχουργικά το κομμάτι, το οποίο έχει γραφτεί από την Ευανθία Μάγνη κάνοντας μία εξαιρετική δουλειά ανώτερη από τα όσα έχουν συνηθίσει τα αυτιά μας στα ελληνικά δεδομένα!

Η Ευανθία Μάγνη έχει φροντίσει να μας μαγέψει με το γράψιμο της και να μας καθηλώσει σε λέξη, σε κάθε στροφή, σε κάθε τι που έρχεται από την πένα της. Οι στίχοι της παίρνουν από το χέρι τον ήχο της Όλγας Μακρή και τη χροιά του Βαγγέλη Μακρή δημιουργώντας ένα εκπληκτικό ηχόχρωμα που βάζει για τα καλά τον ακροατή στην ατμόσφαιρα του τραγουδιού. Κάθε λέξη έχει επιλεχθεί προσεκτικά και δίνει το ερέθισμα που χρειάζεται για να περάσουν όλα αυτά τα συναισθήματα που θέλει να προβάλλει το τραγούδι. Είναι παραπάνω από καλογραμμένο...Σαν ποίηση κάθονται στα αυτιά σου οι λέξεις και δίνουν τη ροή που γεννά όλο και πιο πολλές αισθήσεις όσο περνάνε τα λεπτά του τραγουδιού. Και ειδικά στο ρεφρέν, οι στίχοι απογειώνονται και κάθε φορά που ακούς τη λέξη “Απών” (που είναι και ο τίτλος του τραγουδιού) και ότι μετέπειτα ακολουθεί, βυθίζεσαι όλο και περισσότερο σε αυτή την ερωτική μπαλάντα.

Είναι πραγματικά τυχερός ο Βαγγέλης Μακρής που έχει επιλέξει μία συνεργάτιδα σαν την Ευανθία Μάγνη για το γράψιμο των στίχων, διότι η συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα έχει δώσει και την ψυχή της στο τραγούδι αυτό και με μία πραγματικά έξυπνη γραφή, βάζει με χρυσά γράμματα το όνομα της στη γραφή στίχων για ελληνικά τραγούδια. Σπανίζουν πλέον τέτοιες προσωπικότητες γραφής στον χώρο και αξίζει τα συγχαρητήρια μας για τους αληθινούς και γεμάτους εκφραστικότητα στίχους που μας έχει προσφέρει!

Όπως αξίζουν φυσικά και συγχαρητήρια όσοι συνέβαλαν σε αυτό το νέο τραγούδι του Βαγγέλη Μακρή, το οποίο αν και έχει τίτλο “Απών”, φωνάζει δυνατά “Παρών” και σε προσκαλεί να το απολαύσεις!

Μην το χάσεις...Πάτα τώρα το play!!!

 

Official links

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w

Βαγγέλης Μακρής | Απών | Official Audio Release©

https://www.youtube.com/watch?v=Z2Ki96Wj7jw

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου