Ακούστε μας Live





Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Ακούσαμε το νέο EP του Αλέξανδρου Θεοδωρή με τίτλο «Αγάπης κομμάτια» από την Spider Music




 

Το νέο EP του Αλέξανδρου Θεοδωρή έφτασε στα χέρια μας και τιτλοφορείται ως «Αγάπης Κομμάτια».

Είναι η νέα δισκογραφική δουλειά του Αλέξανδρου που κυκλοφορεί από την Spider Music και βρίσκεται εκεί έξω από τον Ιούνιο με 4 τραγούδια στο δυναμικό του. Τα τραγούδια αυτά είναι τα “Αγάπης Κομμάτια”, “Σε Ψάχνω Σε Όνειρα», “Σπάσε Τα Σύνορα” και “Ψάχνεις Tην Λύση”, τα οποία είναι σε μουσική του Γιώργου Γιαννικόπουλου που έκανε και τις ενορχηστρώσεις στα Orange Studios και στίχους του ποιητή Γιώργου Χονδραλή.

Τα κομμάτια αυτά έχουν κάτι το ατμοσφαιρικό, κάτι το ποιητικό, κάτι που σου βγάζει δημιουργία και έρωτα και σίγουρα θα τα λατρέψεις, το καθένα βέβαια για τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Το “Αγάπης Κομμάτια” που είναι το ομώνυμο του album, είναι ένα τραγούδι που θα αγαπήσεις μονομιάς για την γλυκύτητα που βγάζει τόσο στη μουσική όσο και στη φωνή του Αλέξανδρου. Θα μπορούσε κάλλιστα να μπει ως soundtrack σε κάποια ελληνική σειρά ή ταινία και σε γεμίζει το αίσθημα της αγάπης βγάζοντας ασπροπρόσωπο τον τίτλο του τραγουδιού. Σίγουρα το νούμερο 1 για αυτό το EP.

Το “Σε Ψάχνω Στα Όνειρα” ξεκινάει με μία μελωδία που φέρνει κάτι ονειρικό, κάτι το οποίο δείχνει την θλίψη του ερμηνευτή, ο οποίος ψάχνει το άτομο που θέλει στα όνειρα του. Και όλο αυτό στο περνάει δίνοντας σου μία λυπηρή εικόνα που μπορεί να έχει ένας έρωτας, αλλά η φωνή του τραγουδιστή είναι εδώ για να σε πάρει από το χέρι και να σου δείξει ότι παρά τον πόνο ίσως και να αξίζει όλο αυτό. Το αίσθημα που βγάζει το κάνει πραγματικά μοναδικό.

Η συνέχεια του EP έρχεται με το “Σπάσε Τα Σύνορα”. Ένα τραγούδι άκρως ερωτικό αλλά από την πλευρά της μοναξιάς. Ο Αλέξανδρος Θεοδωρής εκφράζεται πάρα πολύ άρτια μέσα από αυτό το κομμάτι, πιάνοντας στο 100% το συναίσθημα αξιοποιώντας το στο ηχόχρωμα της φωνής του. Συνδυάζεται άψογα με τη μουσική και σου κεντρίζει αρκετά το ενδιαφέρον, κάνοντας το αξέχαστο μέσα σε αυτό το δίσκο. Ειδικά αν σου λείπει κάποιο άτομο…

Το τέλος αυτής της νέας δισκογραφικής δουλειάς έρχεται με το μπαλαντοειδές “Ψάχνεις Την Λύση”. Ένα τραγούδι που μοιάζει αρκετά ώριμο και σωστό για να κλείσει αυτό το EP. Έχει ένα ωραίο vibe γύρω από τη μπαλάντα που την ξεδιπλώνει στο έπακρο κάνοντας ενδιαφέρον εναλλαγές από το χαλαρό στο δυναμικό. Ενώ το solo του είναι κάτι ξεχωριστό σε όλο αυτό το EP που σίγουρα δεν θα σου περάσει απαρατήρητο.

Το νέο EP του Αλέξανδρου Θεοδωρή με τίτλο «Αγάπης Κομμάτια» που κυκλοφορεί από την Spider Music, είναι λοιπόν μία δουλειά που έχει πολλά να δώσει και όσοι ενδιαφέρονται για ερωτικά τραγούδια ή είναι ερωτευμένοι τότε πρέπει να το ακούσουν. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα και νιώθεις τον καλλιτέχνη να σε αγγίζει σε σημεία της καρδιάς και του μυαλό τόσο με τη φωνή του, όσο και με το υπόλοιπο σύνολο που τον πλαισιώνει στο δίσκο. Απλά μοναδικό!

Official links

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w

 

EP «Αγάπης κομμάτια»

(Aκούστε τα τραγούδια εδώ)

https://www.youtube.com/watch?v=DXtw3093Yhs&list=PLH1B8yetNDikZ570ZYlGlAd16zjeI8IMD

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου