Ακούστε μας Live





Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Ακούσαμε το νέο single του Δημήτρη Σπυριδάκη με τίτλο «Είπες θα ΄ρθεις» από την Spider Music





 Η Spider Music παρουσιάζει το νέο single του Δημήτρη Σπυριδάκη, με τον τίτλο "Είπες θα 'ρθεις", σε μουσική δική του και στίχους της Θάλειας Μπιρικάκη.

Το τραγούδι αυτό σηματοδοτεί την αρχή της συνεργασίας της Spider Music  με τον Δημήτρη και αποτελεί ένα single που σε ταξιδεύει, σε εξιτάρει και σε περνάει από διάφορους μουσικούς κόσμους. Οι κόσμοι αυτοί ντύνονται με λάουτο, λύρα, κιθάρα ακουστική, ηλεκτρικό μπάσο και κρουστά, όλα από τον Σπυριδάκη και έχουν συνδυαστεί με τόση ομορφιά που ανταποκρίνονται στο 100% του σκοπού τους.

Έχει γίνει αριστοτεχνική γραφή των οργάνων και ο καλλιτέχνης καταφέρνει να αγαλλιάσει την ψυχή του ακροατή από τη μία, αλλά και από την άλλη να τον κάνει να σηκωθεί και να χορέψει τους ρυθμούς της λίρας και του λάουτου που είναι πολύ δυνατά στο συγκεκριμένο τραγούδι. Το “Είπες θα ‘ρθεις” σε μεταφέρει στους τόπους των οργάνων και στέκεται επάξια στο ύψος αυτών που θέλουν και παίζουν τέτοια είδη μουσικής.

Είναι μπαλάντα με παραδοσιακό/κρητικό ύφος, η οποία θα μπορούσε να μπει σε κάποια σειρά της τηλεόρασης, διότι σου δημιουργεί εικόνες στο άκουσμα και δεν φεύγει εύκολα από το μυαλό σου. Φαίνεται λοιπόν το ποιον του καλλιτέχνη μονομιάς και το νέο του τραγούδι μοιάζει πολύ δυνατό γεννώντας σου το συναίσθημα να θες να ακούσεις και κάτι ακόμα στη συνέχεια από το συγκεκριμένο καλλιτέχνη.

Έτσι, παρατηρούμε ότι η συνεργασία της Spider Music και του Δημήτρη Σπυριδάκη ξεκίνησε ιδανικά με μία κυκλοφορία που αναμένεται να ακουστεί πολύ είτε στις διακοπές, είτε σε κάποιο ανάλογο γλέντι, είτε όπου τραβάει η ψυχή σου! Απλά συγχαρητήρια για αυτή την κυκλοφορία!

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w

«Είπες θα ΄ρθεις»

(Ακούστε το εδώ)

https://www.youtube.com/watch?v=XuodOgklSoA

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου