Ακούστε μας Live





Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Ακούσαμε το νέο άλμπουμ των Ιαπώνων DEATHROLL με τίτλο : "Japanese Extreme Metal Art"




 

Οι Deathroll είναι μια μπάντα από την Ιαπωνία που δημιουργήθηκε το 2011 στην περιοχή Iwaki της Fukushima. Ο ήχος τους κινείται στα μονοπάτια του Black/Heavy Metal και το "Japanese Extreme Metal Art" είναι το 7ο άλμπουμ τους. Ο δημιουργός, συνθέτης, κιθαρίστας και τραγουδιστής της μπάντας είναι ο Kazu.

Το tracklist του "Japanese Extreme Metal Art" περιλαμβάνει τις original συνθέσεις:

1. Lady Banks 3:43

2. The grey life 10:21

3. Lost in confusion 3:04

4. The torture of lying 3:13

5. False images of isolation and depravity 4:32

6. The lion's den 7:05

 

Το "Japanese Extreme Metal Art" αποτελεί μια ανατρεπτική παρουσίαση του ιαπωνικού metal ήχου. Οι Deathroll ενσωματώνουν τις σκοτεινές και βαριές μελωδίες του Black Metal με την ενέργεια και την ορμή του Heavy Metal, δημιουργώντας ένα μοναδικό ηχητικό τοπίο.

Το άλμπουμ αρχίζει με το "Lady Banks", ένα ταχύτατο και επιθετικό κομμάτι που σε παρασύρει αμέσως στον κόσμο των Deathroll. Η μοναδική φωνή του Kazu γεμάτη παθιασμένη ερμηνεία επιτείνει την ένταση του κομματιού.

Το "The grey life" είναι ένα μεγαλεπήβολο κομμάτι που διαρκεί πάνω από δέκα λεπτά. Η περίπλοκη δομή του και οι υπερβατικές και δυστοπικές κιθαριστικές γραμμές του  δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό πεδίο που σε ταξιδεύει μέσα στον σκοτεινό κόσμο των Deathroll.

Τα "Lost in confusion", "The torture of lying" και "False images of isolation and depravity" είναι πολύ ιδιαίτερα κομμάτια που φέρουν την σφραγίδα του ήχου των Deathroll χωρίς να χάνουν σε επιθετικότητα και ενέργεια. Οι Deathroll παραδίδουν ερμηνείες γεμάτες ένταση και πάθος, ενώ οι γρήγορες κιθαριστικές μελωδίες κρατούν τον ακροατή σε συνεχή αγωνία.

Το τελευταίο κομμάτι, "The lion's den", είναι ένα επικό κομμάτι με μεταβαλλόμενες διαθέσεις και μουσικά στυλ, αλλά και έντονη δραματικότητα και θεατρικότητα. Το κομμάτι δημιουργεί μια αίσθηση αγωνίας και απειλής, ενώ η εναλλαγή από γεμάτες ενέργεια μελωδίες σε στιγμές απόκοσμης σιγής και μυστηρίου δημιουργεί μια δυναμική που κρατά το ενδιαφέρον ψηλά.

 

Συνολικά, το "Japanese Extreme Metal Art" είναι ένα άλμπουμ γεμάτο ενέργεια, πάθος και δημιουργικότητα. Οι Deathroll αποδεικνύουν με την μοναδική τους μουσική έκφραση ότι είναι αξιοσημείωτοι εκπρόσωποι του ιαπωνικού extreme metal. Αν αναζητάτε να ακούσετε κάτι πρωτοποριακό και επιθετικό, αλλά και αν είστε οπαδοί του Black/Heavy Metal, τότε το "Japanese Extreme Metal Art" είναι ένα άλμπουμ που δεν πρέπει να χάσετε.

 

https://www.youtube.com/@Deathroll-Japan 

https://www.facebook.com/Desurolu 

https://www.instagram.com/kazudeathroll/ 

https://twitter.com/DEATHROLL_JAPAN 

https://deathroll.aremond.net 

Deathroll - False images of isolation and depravity (Official Music Video) 

https://www.youtube.com/watch?v=rXetW6b844Y 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου