Ακούστε μας Live





Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

SHINIGAMI – single “Strike Me Down”

 




“Strike Me Down” 

(Δείτε το Lyric video εδώ) 

https://youtu.be/OchyNqE8Axw 

Oι Shinigami είναι μια heavy metal μπάντα από την Αθήνα. Η αρχική ιδέα για την ίδρυσή τους γεννιέται στα τέλη του 2007, όταν ο Διονύσης (κιθάρα) και ο Έκτορας (μπάσο) γνωρίζονται κατά την διάρκεια της στρατιωτικής τους θητείας και ανακαλύπτουν ότι μοιράζονται το ίδιο πάθος για την rock και metal μουσική. Σύντομα ολοκληρώνουν το αρχικό lineup της μπάντας και το 2009 ηχογραφούν το demo album “Past Mistakes” στο οποίο πειραματίζονται με τον ήχο τους και παρουσιάζουν την πρώτη τους προσπάθεια να συνθέσουν δικό τους original υλικό. 

Τα επόμενα χρόνια οι Shinigami, μέσα από αρκετές αλλαγές μελών, πολλές πρόβες, πολλές live εμφανίσεις και συνεχή σύνθεση υλικού εδραιώνουν τον ήχο τους και το 2020, εν μέσω πανδημίας και καραντίνας, ηχογραφούν τον πρώτο full length album τους “Back From The Dead” με τον Λευτέρη (κιθάρα) και τον Κώστα (drums) να πλαισιώνουν το lineup της μπάντας. 

Το 2023 βρίσκει τους Shinigami πιο δυνατούς από ποτέ. Με την Βασιλική (φωνή), τον Κώστα (πλήκτρα) και την Χριστίνα (μπάσο), να πλαισιώνουν το πιο σταθερό και δυνατό lineup της μπάντας μέχρι σήμερα, ηχογραφούν ξανά 4 κομμάτια από τον δίσκο “Back From The Dead” με την πολύτιμη συμβολή του Bob Katsionis και ξεκινούν δυναμικά το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας τους. 

 facebook :https://www.facebook.com/shinigamibandgr 

youtube   :https://www.youtube.com/user/shinigamigrband 

instagram: https://www.instagram.com/shinigamibandgr 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου