Ακούστε μας Live





Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Οι SPEKTRVM μιλούν στο Nlp Radio: Ο τίτλος Blood For Heaven είναι διαχρονικός και πολυπρόσωπος.



Καλωσορίσατε Spektrvm στο NLP Radio! Η χαρά μας που σας έχουμε εδώ είναι μεγάλη! Εσάς πόσο μεγάλη είναι η χαρά που έχετε δημιουργήσει αυτό το συγκρότημα; Τι σημαίνουν για εσάς οι Spektrvm;

 

Ευχαριστούμε κι εμείς για την πρόσκληση. Οι Spektrvm για εμάς είναι η πραγματικότητα μέσα στην καθημερινότητα. Είναι το μέσο εκτόνωσης και έκφρασης όλων μας και οι ελπίδες για το μέλλον μας.

 

 

Περιγράψτε τη μουσική σας με μία μόνο φράση!

 

Heavy Metal τεντωμένο προς διάφορες κατευθύνσεις.

 

 

Δισκογραφικό ντεμπούτο με το δίσκο Blood For Heaven! Πραγματικά εξαιρετική δουλειά, με αρκετά ωραία τραγούδια, πιασάρικο τίτλο, και εξώφυλλο που δίνει ατμόσφαιρα! Πώς κινηθήκατε στη δημιουργία του; Από πού πήρατε την έμπνευση σας;

 

Έχουμε βάλει τα θεμέλια για ένα μουσικό σύνολο, το οποίο εμπεριέχει ταυτόχρονα δυνατά στοιχεία μουσικής σύνθεσης, με ξεχωριστό ύφος σχεδόν από κομμάτι σε κομμάτι, ενώ ταυτόχρονα έχει ένα, ναι μεν αλληγορικό, αλλά ταυτόχρονα ξεκάθαρο νόημα πίσω από τα λόγια κάθε τραγουδιού, τα οποία άμεσα ή έμμεσα αφορούν όλους μας, κι όλο μαζί ακολουθείται από ένα πανέμορφο artwork με πολλές στρώσεις, σχεδίων και νοημάτων. Είναι ένα σύνολο παραγόντων, του οποίου όλοι είναι πολύ δουλεμένοι και προσεγμένοι, αλλά ενώ θα μπορούσε να βασιστεί σε οποιονδήποτε από αυτούς ξεχωριστά, δε βασίζεται σε κανέναν εξ ολοκλήρου. Είναι ένα “ολοκληρωμένο πακέτο”. Αυτός ήταν ο στόχος κι η έμπνευσή μας.

 

 

Αν έπρεπε να πείτε στον ακροατή να κρατήσει ένα μόνο στοιχείο από αυτό το album, ποιο θα ήταν αυτό;

 

Το καλύτερο στοιχείο που μπορείς να συμβουλέψεις οποιονδήποτε να κρατήσει από οποιοδήποτε εγχείρημα, είναι αυτό το οποίο του βγάζει φυσικά. Να το εκλάβει και να εκφραστεί μέσα από αυτό όσο πιο αυθόρμητα και αβίαστα μπορεί.

 

 

Θα έλεγα ότι ο συγκεκριμένος τίτλος, Blood For Heaven, είναι διαχρονικός και πολυπρόσωπος. Εννοώ, ότι μπορεί να κολλήσει σε πολλές καταστάσεις όπως πόλεμος, κάτι για το πασχίζουμε αλλά και πολλά άλλα. Τι θεωρείτε εσείς;

 

Ο τίτλος από μόνος του, όντως θα μπορούσε να έχει διάφορα νοήματα, και σαν όνομα δίσκου όντως έχει. Το ομώνυμο τραγούδι είναι πιο συγκεκριμένο, και μιλάει για τη διαχρονική εκμετάλλευση, από την εκκλησία, προς την πίστη των ανθρώπων, για εγωιστικούς σκοπούς και κερδοσκοπία.

 

 

Στις 10 Δεκεμβρίου θα παίξετε ως Support στους Lazy Mans Load για το live που διοργανώνουν με σκοπό την παρουσίαση του νέου album Saints Full Of Sin στο ΚΥΤΤΑΡΟ Live Club. Τι πρόκειται να δούμε από τους Spektrvm επί σκηνής για εκείνη τη βραδιά;

 

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό, το party ουσιαστικά, και το show στις 10 Δεκεμβρίου. Θέλουμε να κρατήσουμε την ανυπομονησία και την αγωνία λίγο, για το τι περιμένει τον κόσμο που θα έρθει να το παρακολουθήσει ζωντανά, ξέρουμε όμως σίγουρα, ότι όποιος είναι εκεί, θα περάσει υπέροχα, αλλά κι εμείς μαζί τους. Ο κόσμος μπορεί να περιμένει από εμάς, πολλή ενέργεια, μουσική ακεραιότητα, special effects, υπέροχο venue, και πανέμορφο merchandise εκτός σκηνής.

 

 

Θα μπορούσατε να μας πείτε με ποιο τραγούδι σκοπεύετε να ξεκινήσετε την εμφάνιση σας;

 

Χωρίς να θέλουμε να δώσουμε πάρα πολύ από το πρόγραμμα, το σόου θα ξεκινήσει με Gift of Oizys, για να σας βάλει στο σωστό mood.

 

 

Από merch τι να περιμένουμε; Τι θα μπορεί να βρει κάποιος στον πάγκο των Spektrvm;

 

Στον πάγκο μας μπορείτε να βρείτε CD, 2 σχέδια μπλούζες (ένα λόγκο κι ένα με το εκπληκτικό artwork του δίσκου), καπέλα αλλά και αυτοκόλλητα.

 

 

Ποια είναι λοιπόν τα επόμενα πλάνα σας μετά από αυτό το live;

 

Υπάρχουν πολλά σχέδια εν κινήσει για μετά από εκείνη την ημερομηνία. Περιοδείες, lives, όπως κι η αρχή της δημιουργίας του δεύτερου δίσκου μας. Όλα θα ανακοινώνονται σιγά σιγά μέσω των Social Media κι άλλων φορέων επικοινωνίας ώστε να μη χρειαστεί να τα χάσει κανένας. Για τώρα όμως, θέλουμε να επικεντρωθούμε σε αυτό το live, για να παρουσιάσουμε κάτι μαγικό εκείνο το βράδυ.

 

 

Ευχαριστούμε Spektrvm! Κάτι τελευταίο που θα θέλατε να μοιραστείτε;

 

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση, και σας περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, όπως και την ίδια τη μέρα του show. Είμαστε ήδη έτοιμοι για αυτό. Ελπίζουμε να είστε κι εσείς!

 

https://linktr.ee/spektrvm

RAINFIRE - VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=zOiYlfNPbms LEVIATHAN – VIDEO 

https://www.youtube.com/watch?v=sZqbNGpzElQ 

TRYING TO BREATHE - VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=zM7vXBUM-Rc

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου