Ακούστε μας Live





Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Ακούσαμε το νέο τραγούδι της ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩΣ ΚΟΚΚΑΛΗ με τίτλο “Θαλασσάκι"

 

ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΚΟΚΚΑΛΗ, single “Θαλασσάκι”….(25 Οκτωβρίου 2021, Spider Music)

Η Ειρήνη Χρυσοβαλάντω Κόκκαλη είναι μια νεαρή καλλιτέχνιδα η οποία στη μέχρι τώρα διαδρομή της έχει πραγματοποιήσει σπουδές στο πιάνο και τη φωνητική, καθώς και σπουδές σε τομείς εκτός μουσικής.
Ξεκίνησε την  πορεία της με ζωντανές εμφανίσεις στην Λευκάδα και στη συνέχεια σε μουσικές σκηνές και χώρους Τέχνης στην Αθήνα.

Η διασκευή του παραδοσιακού τραγουδιού από τη Σκύρο «Θαλασσάκι (Γίνε Πουλί μου θάλασσα)» καθώς και το εξαιρετικό video clip που το συνοδεύει, δημιουργία του Δημοσθένη Κωστόπουλου (υπεύθυνος και για την ηχογράφηση και τη μίξη) και το οποίο κυκλοφορεί από την Spider Music, είναι η πρώτη επαγγελματική απόπειρα της Ειρήνης και νιώθουμε ήδη ότι εδώ κάτι καλό έχει ξεκινήσει να συμβαίνει...

Το τραγούδι έχει διασκευαστεί από τον Αντώνη Απέρη σε μια λιτή αλλά εξαιρετικά ατμοσφαιρική εκτέλεση στην οποία κυριαρχεί το πιάνο της Όλγας Μακρή και πάνω απ’ όλα η αιθέρια ερμηνεία της Ειρήνης, η οποία έχει καταφέρει να αποδώσει με σεβασμό και αυθεντικότητα αυτό το όμορφο παραδοσιακό τραγούδι, καταφέρνοντας με αυτό το αποτέλεσμα να σε συνεπάρει στην ακρόαση, να σου κεντρίσει τον ενδιαφέρον και στα 5 λεπτά της διάρκειας του και τελικά να σου γεννήσει όμορφα συναισθήματα το οποίο είναι και το ζητούμενο όταν ακούς κάτι τόσο ατμοσφαιρικό.

Προφανώς ένα μόνο τραγούδι δεν αρκεί για να βγάλουμε συμπεράσματα για το ποια θα είναι η πορεία της Ειρήνης Χρυσοβαλάντω Κόκκαλη, αλλά το σίγουρο είναι ότι διάλεξε έναν εξαιρετικό τρόπο για να μας συστηθεί ερμηνεύοντας τη συγκεκριμένη σύνθεση, αφήνοντας μας τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και την προσμονή για το τι θα ακολουθήσει...

 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

Ειρήνη Χρυσοβαλάντω Κόκκαλη | Θαλασσάκι | Official Video Clip©

https://www.youtube.com/watch?v=R87AmNOb4LI





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου