Ακούστε μας Live





Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Ακούσαμε το single του Μπάμπη Τζανιδάκη με τίτλο «Εχαμογέλασε η αυγή»


 

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ – single «Εχαμογέλασε η αυγή» (29 Νοεμβρίου 2021, Spider Music)

 

Η επιστροφή του Μπάμπη Τζανιδάκη είναι γεγονός και σηματοδοτείται μέσα από το νέο του τραγούδι «Εχαμογέλασε η αυγή» που κυκλοφόρησε από τη Spider Music, με την οποία ο Τζανιδάκης είχε κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο “Σε Άσπρο Πανί”τον Οκτώβρη του 2017 σε Ελλάδα, Τουρκία και Ισραήλ.

Φυσικά, ο Μπάμπης Τζανιδάκης είναι γνωστός για τα μουσικά του κατορθώματα (συνεργασίες με Ross Daly, Sbell, Γιάννη Σμέρο) και το όνομα του έχει χτιστεί στη μουσική σκηνή δίνοντας στους ακροατές πολλές όμορφες στιγμές που έρχονται τώρα να γίνουν ακόμα περισσότερες μέσα από αυτο το νέο ξεχωριστό τραγούδι που ακούει στο όνομα «Εχαμογέλασε η αυγή».

Το «Εχαμογέλασε η αυγή» είναι ένα πολύ ιδιαίτερο single που έρχεται να δώσει μία διαφορετική όμορφη οπτική του καλλιτέχνη ο οποίος συνηθίζεται να είναι γνωστός για τις ροκ συνθέσεις του. Κρατώντας λοιπόν τη βάση του και παρουσιάζοντας μας στοιχεία που αντικατοπτρίζουν τον μουσικό χαρακτήρα του, ο Μπάμπης Τζανιδάκης μέσα από το νέο του single επιλέγει να κάνει το παραπάνω βήμα και να διεισδύσει στη χρήση των παραδοσιακών οργάνων, όπως τα λαούτα της Κρήτης ή τα παραδοσιακά κρουστά της Ηπείρου, στις ενορχηστρώσεις του τραγουδιού.

Έτσι, στα αυτιά του ακροατή φτάνουν δύο αρκετά διαφορετικοί κόσμοι ενωμένοι σε έναν, οι οποίοι δένουν άψογα και παρουσιάζουν εν τέλει παραπάνω κοινά μουσικά στοιχεία από όσα μπορείς να φανταστείς. Η μουσική ωριμότητα και η μουσική επαγγελματική εμπειριά του Τζανιδάκη, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα “πάντρεμα” μέσα από το οποίο οδηγείται το ροκ μουσικό ιδίωμα σε ελληνικές φόρμες που συνδυάζουν τον δυναμισμό του ηλεκτρικού ήχου, με τις γνώριμες χορευτικές μελωδίες της ελληνικής μας παράδοσης. Μπορεί σε κάποιους να ακουστεί παράξενο, αλλά ειλικρινά πιστέψτε με, το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει 1000% τον καλλιτέχνη και φέρνει στα αυτιά του ακροατή κάτι το πρωτόγνωρο, κάτι το ξεχωριστό, κάτι το οποίο θα αγαπήσεις και θα ακούσεις δίχως τελειωμό!

Το ταλέντο του Μπάμπη Τζανιδάκη και η όρεξη του για δουλειά, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα κομμάτι που σίγουρα θα συζητηθεί και θα αγκαλιαστεί από πολλούς λάτρεις τις καλής μουσικής που βρίσκονται εκεί έξω. Το τραγούδι «Εχαμογέλασε η αυγή», που κυκλοφόρησε από τη Spider Music, αξίζει πρωτίστως το άκουσμα μας και έπειτα τον μουσικό μας σεβασμό για το τελικό του αποτέλεσμα! Μπράβο Μπάμπη Τζανιδάκη! Μας κέρδισες για ακόμα μία φορά!

 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w

 

Μπάμπης Τζανιδάκης | Εχαμογέλασε η αυγή | Official Lyric Video©

https://www.youtube.com/watch?v=yWMdgoGe-_c

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου