Ακούστε μας Live





Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Ακούσαμε το νέο τραγούδι του Μπάμπη Τζανιδάκη με τίτλο "Στην ερημιά μου"

 


 

H Spider Music παρουσιάζει το νέο τραγούδι του Μπάμπη Τζανιδάκη με τον τίτλο "Στην ερημιά μου".

Ένα τραγούδι γραμμένο
για ένα προσφυγόπουλο πάνω σε μια βάρκα στα ανοιχτά της Λέσβου, αλλά και για όλους αυτούς που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους και φυσικά σε όλους τους πρόσφυγες του σύγχρονου κόσμου μας.

Με την ηχογράφηση να γίνεται στα Timeless Recording Studios στην Ελευσίνα και με τη διάρκεια του να είναι τέσσερα λεπτά, το τραγούδι του Μπάμπη Τζανιδάκη έρχεται να μας δημιουργήσει συναισθήματα για ένα σοβαρό θέμα που φυσικά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο!

Πατώντας το play φτάνουν στα αυτιά σου μελωδίες ελληνικού ροκ, οι οποίες συνοδεύονται από μία άγρια λύπη που αντικατοπτρίζει επακριβώς το θέμα του τραγουδιού. Ο Μπάμπης Τζανιδάκης έχει καταφέρει να φτιάξει σωστά δομημένα το συγκεκριμένο κομμάτι και να χτυπήσει μουσικές χορδές που ευαισθητοποιούν τον ακορατή. Πραγματικά σε αγγίζει με τον τρόπο που παρουσιάζεται από τον καλλιτέχνη και ανεβάζει τη δυναμική του περισσότερο από ότι την περιμέναμε!

Η
μελωδικότητα της κιθάρας του είναι εδώ για να μπλεχτεί με τα τύμπανα αλλά και με την εξαιρετικής χροιά φωνή του, που πρόκειται να σε μαγέψει και να σου δείξει γιατί ο Μπάμπης Τζανιδάκης δεν είναι απλά ένας απλό μουσικός, αλλά γνωστός για τις δουλειές του και τα singles του! Του βγάζουμε το καπέλο για τους μουσικούς συνδυασμούς που έρχονται από το τραγούδι “Στην ερημιά μου”, ενώ φυσικά τον συγχαίρουμε και για το ατμοσφαιρικό solo που έχει βάλει στο τραγούδι που ανεβάζει την όλη σύνθεση ένα σκαλί πάνω!

Από όλα αυτά τα μουσικά στοιχεία λοιπόν, ο πόνος του ξεριζωμού αποτυπώνεται στο 100% και σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πόσο ιδιαίτερη σύνθεση αποτελεί η νέα κυκλοφορία του Μπάμπη Τζανιδάκη που έρχεται μέσα από την Spider Music! Είναι ειλικρινά και άρτια στο γράψιμο της, αλλά και γεμάτη συναισθήματα στο τελικό της αποτέλεσμα!

Μην χάσετε λοιπόν
το νέο τραγούδι του Μπάμπη Τζανιδάκη που ονομάζεται στην “Στην ερημιά μου", διότι αποτελεί ένα από τα πιο συναισθηματικά τραγούδια που ακούσαμε τον τελευταίο καιρό!
Μπάμπη ειλικρινά αξίζεις πολλά συγχαρητήρια!

 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w

Μπάμπης Τζανιδάκης | Στην ερημιά μου | Official Audio Release©

https://www.youtube.com/watch?v=E8bd2_8cTFg

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου