Ακούστε μας Live





Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Ακούσαμε το νέο τραγούδι του Αλέξανδρου Θεοδωρή με τίτλο "Είσαι αέρας"


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΗΣ – single «Είσαι αέρας» (24 Φεβρουαρίου 2022, Spider Music)

 

H Spider Music παρουσιάζει το νέο τραγούδι του Αλέξανδρου Θεοδωρή με τον τίτλο “Είσαι αέρας”, σε στίχους του Νικόλα Κολοκοτρώνη και μουσική του Αλέξανδρου Θεοδωρή και του Γιώργου Γιαννικόπουλου.

Η δουλειά που έχει πραγματοποιηθεί από αυτό το μουσικό τρίγωνο είναι πολύ ενδιαφέρουσα και έρχεται να εξελιχθεί με τη συμβολή του Γιώργου Γιαννικόπουλου από τα Orange Studios, ο οποίος έχει αναλάβει την ενορχήστρωση, τη μίξη και το mastering.

 

Όλοι οι παραπάνω έχουν συμβάλλει στη δημιουργία αυτού του τραγουδιού, που μπαίνει στην φαρέτρα του Αλέξανδρου Θεοδωρή, γνωστός σε όλους μας από το συγκρότημα ΟΜΝΙΑ, ο οποίος κουβαλάει στις πλάτες του και αρκετά προσωπικά single που έχουν κυκλοφορήσει από την Spider Music την τελευταία διετία.

Η καινούρια του σύνθεση που ακούει στο όνομα “Είσαι Αέρας”, έχει διάρκεια τριών λεπτών και είκοσι δευτερολέπτων και μέσα της αγκαλιάζει μουσικά χαρακτηριστικά, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν πολλά ερεθίσματα στον ακροατή και να τον αφήσουν ικανοποιημένο από το τελικό του αποτέλεσμα.

Στα αυτιά σου έρχεται ένα μπαλαντοειδές κομμάτι, το οποίο από τη μία σου δείχνει ένα ρομαντικό πρόσωπο, ενώ από την άλλη σε ξεσηκώνει με τις ελαφριές ροκ πινελιές που ξεπηδούν εκεί που τους αρμόζει και προσφέρουν στο κομμάτι μία όμορφη σπιρτάδα. Έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά στο γράψιμο του τραγουδιού και περνάει μέσα από τα μουσικά μοτίβα που πρέπει για να παρουσιάσει το συνολικό του πρόσωπο, που δεν γίνεται να μην κερδίσει τον ακροατή!

Πραγματικά, προβάλλει μία άρτια ροή που σε ζεσταίνει με το πως εξελίσσεται κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, δίνοντας σου έτσι μία ερωτική ατμόσφαιρα που μπορεί να σε συνεπάρει και να σε ταξιδέψει μέσα από αυτές τις γλυκύτατες μελωδίες.

Φυσικά, στο όλο αυτό το ιδιαίτερα ρομαντικό concept άγριας ομορφιάς που ακούει στο όνομα “Είσαι Αέρας”, έρχεται να συμβάλλει η εξαιρετική φωνή του Αλέξανδρου Θοδωρή. Έχει το ύφος που πρέπει, στον τόνο που πρέπει, ενώ ανά στιγμές η χροιά του είναι αυτή που σε κερδίζει και σου δείχνει ότι ο συγκεκριμένος μουσικός έχει δουλέψει πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι περισσότερο από όσο μπορεί να περίμενες! Αξίζει πραγματικά συγχαρητήρια για τον ηχόχρωμα της φωνής του και το πόσο καλά έχει καταφέρει να το κουμπώσει στο ύφος του νέου του τραγουδιού!

Το νέο single “Είσαι Αέρας” λοιπόν, που κυκλοφόρησε από την Spider Music, δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο! Αποτελεί μία πολύ όμορφη σύνθεση, η οποία πρόκειται να σου δημιουργήσει συναισθήματα και να σε κάνει να το ακούσεις ξανά και ξανά απολαμβάνοντας την γλυκιά του μελωδία!

Μην το χάσετε και μην χάσετε και τον Άγγελο Θοδωρή, καθώς αυτήν την εποχή βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει ένα ακόμη single που θα κυκλοφορήσει σύντομα!

 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w

Αλέξανδρος Θεοδωρής | Είσαι αέρας | Official Audio Release©

https://www.youtube.com/watch?v=hNVKdcoKT_w

 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου