Ακούστε μας Live





Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

O Νικόλας Λάππας μιλάει στο Nlp Radio


Καλησπέρα Νικόλα. Χαιρόμαστε που σε φιλοξενούμε . Πώς είσαι αυτή την περίοδο;

 

Καλησπέρα εγώ ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία. Με βρίσκετε σε μία πολύ δημιουργική περίοδο όπου ήρθε το έρχεσαι ακολουθεί μία πολύ ωραία διασκευή και φυσικά καλοκαιρινές εμφανίσεις που ανυπομονώ να γίνουν πραγματικότητα.

 

Τελικά ήταν τα πράγματα όπως τα φανταζόσουν, όταν ξεκινούσες την ενασχόλησή σου με τη μουσική και το τραγούδι;

 

Για να πω την αλήθεια δε φανταζόμουνα κάτι. Ξεκίνησα να τραγουδάω γιατί αυτό ήξερα να κάνω καλύτερα. Γιατί αυτό με έκανε να νιώθω εγώ καλύτερα και να εκφράζουν. Όλα άλλαξαν όταν βρέθηκε στο δρόμο μου η spider music και από κει και πέρα τα πράγματα πήραν την δική τους ροή. Χωρίς όνειρα χωρίς πολλές σκέψεις μόνο με προσπάθεια και πολλή δουλειά πάνω σε αυτό που αγαπώ.

 

 

Υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης από την Ελλάδα ή το εξωτερικό με τον οποίο θες να συνεργαστείς;

 

Αν ήθελα να συνεργαστώ με κάποιον στην Ελλάδα θα ήτανε σίγουρα η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βασίλης Παπακωσταντίνου. Όσο για το εξωτερικό είναι ένα άπιαστο όνειρο η συνεργασία μου με την Αντέλ

 

Τι είναι αυτό που δεν σου αρέσει στην ελληνική δισκογραφία σήμερα;

 

 

Δεν υπάρχει κάτι που να μη μου αρέσει. Ίσως να υπάρχει κάτι το οποίο δε με εκφράζει. Είναι πολύ δύσκολο να αρέσουν σε όλους όλα τα είδη της μουσικής Ειδικά σε μία εποχή που κυριαρχεί η μόδα. 

 

Η προηγούμενη κυκλοφορία σου ήταν το τραγούδι με τίτλο «άγριες θάλασσες». Μίλησέ μου γι’ αυτό!

 

 

Οι άγριες θάλασσες, είναι ένα τραγούδι που ήρθε στη ζωή μου την κατάλληλη στιγμή. Μίλησε στην ψυχή μου μίλησε στο μυαλό μου και πιστεύω να μίλησε και στις ψυχές του κόσμου. Ένα τραγούδι που έγραψε ο Κώστας Γοντικάκης την μουσική και η Φαίη Κωσταντινίδου τους τοίχους. Πάντα με την υπογραφή την spider music δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από τέλειο

 

 

Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του τραγουδιού «Έρχεσαι», πόσο σημαντική είναι η λέξη «έρχεσαι» ενός ανθρώπου για σένα;

 

 

Η λέξη έρχεσαι για μένα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Γιατί είναι πολύ δύσκολο να έρθει κάποιος σε εμένα. Είμαι πολύ κλειστός χαρακτήρας οπότε τον αφήσω κάποιον να μπει στη ζωή μου για μένα σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι.

 

Πόσο σημαντική είναι για εσένα η συνεργασία σου με την Spider Music;

 

Δεν θα την έλεγα σημαντική αυτή την εργασία αλλά θείο δώρο. Είναι πολύ σημαντικό μία εταιρεία να σε τιμά για να σε βοηθάει να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και κυρίως να πιστεύει σε αυτά. Η spider για μένα πλέον δεν είναι μία εταιρεία αλλά μία οικογένεια.

 

Ποια είναι τα σχέδια σου για το καλοκαίρι; Θα μπορεί να σε απολαύσει κάπου το κοινό;

 

 

Για το καλοκαίρι έχουν ετοιμαστεί κάποιες εμφανίσεις τις οποίες πολύ σύντομα θα μάθετε έτσι ώστε να σμίξουμε και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί.

 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/  

www.spider-music.com  

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w  

Νικόλας Λάππας | Έρχεσαι | Official Video Clip© 

https://www.youtube.com/watch?v=KMdEvj9tTcw 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου