Συγκινητικά τα μηνύματα αποχαιρετισμού στον 77χρονο μουσικό



Σοκ στο καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος του σπουδαίου Νότη Μαυρουδή, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Τρίτης, ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του στο Πήλιο.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Νότης Μαυρουδής σκοτώθηκε όταν έπεσε από ύψος τριών μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.


Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 77χρονος μουσικός έβαλε ένα ξύλο στα κάγκελα της αυλής του σπιτιού του και πάτησε πάνω, ίσως για να διορθώσει κάτι, αλλά είτε έχασε την ισορροπία του είτε ζαλίστηκε και έπεσε στο κενό.

Τον Νότη Μαυρουδή είδε πρώτο η γυναίκα του, η οποία ήταν και αυτή που κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην Κουκουράβα, όπου ήταν το σπίτι του μουσικού στο Πήλιο, αλλά οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όπως ανακοίνωσε ο γιος του, Χάρης, σε ένα λιτό μήνυμα που ανήρτησε στο Facebook εκ μέρους της οικογένειας του αδικοχαμένου μουσικού, η πολιτική κηδεία του Νότη Μαυρουδή θα τελεστεί τις επόμενες ημέρες στο Χαλάνδρι.