ΑΚΟΥΣΤΕ NLPRADIO
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Εαν μπαίνετε με Google Chrome και δεν μας ακούτε, παρακαλούμε ανοίξτε την σελίδα με εναν απο τους παρακάτω browsers, είτε με Mozilla Firefox είτε με Opera
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020

"Hair Love": Το συγκινητικό animation που κέρδισε το Όσκαρ και "έλιωσε" την καρδιά μας


Ένα μικρό κορίτσι κοιμάται ήσυχο στο κρεβατάκι του.
Ξαφνικά ξυπνάει και συνειδητοποιεί με ενθουσιασμό τι μέρα είναι. Φοράει το πιο όμορφο φόρεμά της, τα πιο καθαρά της παπούτσια και κάθεται μπροστά στον καθρέφτη για να φτιάξει τα μαλλιά της. Μόνο που τα μαλλιά της είναι τόσο σγουρά, τόσο ογκώδη και τόσο ατίθασα που μόνο ένας άνθρωπος στον κόσμο μπορεί να τα χτενίσει.

Η beauty editor μαμά της. Μόνο που η μαμά της δεν είναι εκεί.

Ποιος μπορεί, λοιπόν, να τη βοηθήσει;
Η μικρή δείχνει απελπισμένη. Ο μπαμπάς της θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να δώσει λύση στο πρόβλημα με κάπως κακά, αρχικά, αποτελέσματα. Ώσπου ως από μηχανής Θεός, ακούγεται από το τάμπλετ η φωνή της μαμάς που καθοδηγεί, συμβουλεύει και ζεσταίνει με την αγάπη της το δωμάτιο.


Ένα εξαιρετικά συγκινητικό animation για την αγάπη του γονέα - αυτή την αγάπη που τίποτα δεν μπορεί να την υπερβεί. Ένα animation για όλους τους μπαμπάδες που καλούνται καθημερινά να παίξουν τον δύσκολο ρόλο της μαμάς επειδή εκείνη δεν είναι πια εκεί, για τη μάχη με τον καρκίνο, αλλά και για το δικαίωμα να έχεις τα μαλλιά που θέλεις.

Το "Hair Love" κερδίζει το Όσκαρ για το καλύτερο animation μικρού μήκους και γίνεται viral για την αλήθεια του.

Δείτε το συγκινητικό animation:
https://www.youtube.com/watch?v=kNw8V_Fkw28


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου