Ακούστε μας Live

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Κώστας Φωτεινάκης: Διαφωνώ για τη λειτουργία DRIVE IN στην περιοχή της Αφαίας ΣκαραμαγκάΟ δημοτικός σύμβουλος Κώστας Φωτεινάκης  υπέβαλλε έγγραφο, αίτημα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και γενικότερα στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Χαϊδαρίου. 
Όπως ο ίδιος τονίζει "Δεν αναλύω τους πολιτικούς, ιδεολογικούς και κοινωνικούς λόγους της διαφωνίας μου για τη λειτουργία DRIVE IN στην περιοχή της Αφαίας Σκαραμαγκά. Περιορίζομαι αυστηρώς σε θέματα νομιμότητας, πολιτικής προστασίας, πυρασφάλειας και  οικονομικού κόστους για το Δήμο"

Το έγγραφο έχει σταλεί επίσης στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής/ ΕΦΑΔΑ και στον 10ο Πυροσβεστικό Σταθμό (Περιστερίου) 
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 8396 - 27.05.2020 


Αίτηση του Κώστα Φωτεινάκη

Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Χαϊδαρίου - Θερμοπυλών 92, 12461 – xpolis@gmail.com - 690772897

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27 Μαΐου 2020

Προς τους:

1.     Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαϊδαρίου

2.       Δήμαρχο Χαϊδαρίου

3.       Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου

4.       Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας και Απασχόλησης του Δήμου Χαϊδαρίου

5.       Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Χαϊδαρίου

6.       Εντεταλμένο Σύμβουλο Τεχνικής Υπηρεσίας  Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαϊδαρίου

7.       Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου

8.       Εφορία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής

9.       10ος Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΣΗ: Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Χαϊδαρίου - Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας – Τοπικός και Περιφερειακός Τύπος – Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

ΘΕΜΑ: Λειτουργία ανοικτού κινηματογράφου DRIVE IN στην περιοχή Αφαίας στο Χαϊδάρι στις 6 Ιουνίου 2020– Όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας – Οικονομικό κόστος ανά κατηγορία – Πολιτική Προστασία – Πυροπροστασία

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου και μετά από επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας και Απασχόλησης κ. Μάνο Πετούση ο οποίος επιβεβαίωσε την πληροφορία, πρόκειται να λειτουργήσει στην περιοχή του Αφαίας του Δήμου Χαϊδαρίου υπαίθριος κινηματογράφος  τύπου DRIVE IN. Ημερομηνία: 6 Ιουνίου 2020.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος και κάτοικος Χαϊδαρίου, και ανεξαρτήτως από την άποψη που έχω για τη χρησιμότητα του DRIVE IN  και την «κοινωνική ιδεολογία του αυτοκινήτου»  σας παρακαλώ να με ενημερώσετε εγγράφως και να μου χορηγηθούν επισήμως τα αντίστοιχα έγγραφα, δικαιολογητικά, πριν από τη λειτουργία του DRIVE IN. Τα έγγραφα είναι τα εξής:

1-      Ακριβής τοποθεσία λειτουργίας του DRIVE IN με τοπογραφικό σχέδιο, περίγραμμα χώρου.

2-      Τεχνική περιγραφή θέσεων Οθόνης, αριθμός ΙΧ και σχεδιάγραμμα στάθμευσης.

3-      Άδεια Λειτουργίας δημοσίων θεαμάτων και αδειών παράστασης ( π.χ. ν. 4229/2014 κ.ά. σχετικοί νόμοι)

4-      Αν απαιτείται απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με το ν.4229/2014, άρθρο 4.4

5-      Μέτρα Πολιτικής Προστασίας και Ασφάλειας

6-      Κόστος Λειτουργίας ανά κατηγορία (Οθόνη, ακουστικά θεατών, διαγραμμίσεις, προβολή κ.λπ) και συνολικό κόστος ανά παράσταση.

7-      Άδεια λειτουργίας – ή έγγραφη απόφαση συμφωνίας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής (σε συνδυασμό με τον α/α 1). Ως γνωστό η περιοχή της Αφαίας Σκαραμαγκά φιλοξενεί τον Αρχαιολογικό Χώρο του Ιερού της Αφροδίτης, ενώ τμήματα της αρχαίας Ιεράς Οδού έχουν αναδειχθεί στο ύψος της γέφυρας Σκαραμαγκά στο χώρο του Water Park.

8-       Άδεια λειτουργίας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ή έγγραφη απόφαση συμφωνίας – «Πιστοποιητικό (ενεργητικής) πυροπροστασίας για χρήση χώρου συνάθροισης κοινού»

Ευχαριστώ πολύ,

Επιφυλασσόμενος για κάθε νόμιμη ενέργεια κατά παντός υπευθύνου, σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις για τη λειτουργία του DRIVE IN.

Κώστας Φωτεινάκης 
-- 

http://naturefriends-gr.blogspot.gr
http://stop-ttip-ceta-greece.blogspot.gr/
http://xpolis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου