Ακούστε μας Live

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

ELYSIUM – “Turn around” από το άλμπουμ “Labyrinth of Fallen Angels”ELYSIUM – “Turn around” από το άλμπουμ “Labyrinth of Fallen Angels”.


Δείτε το official lyric video του τραγουδιού εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=S75DE3G4cOA


 

Οι Elysium είναι ένα συγκρότημα Folk Gothic Rock με γυναικεία φωνητικά και βιολί που εμπνέονται από τους πρώιμους Within Temptation και Nightwish, καθώς και από τις δημοφιλέστερες ευρωπαϊκές prog & folk rock μπάντες όπως οι Anathema, Eluveite & Pineapple Thief. Το συγκρότημα κάνει συχνά περάσματα από κλασικές rock, folk και prog επιρροές. Η χρήση πλήκτρων και ενορχηστρωμένων ακολουθιών εμπλουτίζει τα τραγούδια και προσθέτει ένα συμφωνικό πλεονέκτημα σε αυτά, καταλήγοντας σε ντουέτο με βιολί και κιθάρα.

Οι Elysium δημιουργήθηκαν αρχικά στο Ορβιέτο της Ιταλίας στις αρχές του 2013 από τον μπασσίστα Μάρκο Μονετίνι και τον βιολίστα Christian Arlechino δίνοντας στο συγκρότημα έναν prog- folk και δυναμικό ροκ ήχο με την μίξη pop-soul φωνητικών από την τραγουδίστρια Daphne Nisi.

Στις 23 Μαΐου 2019 κυκλοφόρησαν το άλμπουμ “Labyrinth of Fallen Angels” με 10 τραγούδια. ανάμεσα στα οποία και το τραγούδι “Turn around”.Official links

https://www.facebook.com/elysiumgothic

https://www.instagram.com/elysium.band.orvieto

https://www.twitter.com/Elysiumband1

https://www.youtube.com/channel/UCVKF7wbSElJsW90yH6qTkNQ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου