Ακούστε μας Live





Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Tonis Sfinos Σεπτέμπερ Last Summer Party With σπέσιαλ γκέστς!!!

 


Δευτέρα 14/9/2020 στο Θέατρο Άλσος

Μπορεί να έχει μόλις γυρίσει από το Αμέρικα, μπορεί ακόμη να φοράει τα ρούχα της δεκαετίας των 60’ς και 70’ς αλλά ο Τόνις Σφήνος παραμένει πάντα επίκαιρος, φρέσκος και ολοζώντανος με φούλ διασκεδαστική διάθεση.

Ο διεθνούς φήμης international playboy & showman έρχεται και φέτος το Σεπτέμβριο κοντά σας, ω σαν την πανδημία, στον καταλληλότερο χώρο της Αθήνας, με μια παραγωγή που θα σας ταρακουνήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά και θα σας κάνει να χορέψετε καθιστοί.

Βάζοντας τα χίππικά του ρούχα, αλλά κρατώντας πάντα τα αγαπημένα στοιχεία της μουσικής του ’70, ’80 αλλά και ’90ς με καλεσμένους σίκρετ γκεστς μυστήριο, εγγυάται «μία αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά» και όπως λέει και ο ίδιος :

 « Είστε μάγκες ρέι? »

Tonis Sfinos & The Playmates

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 /

Που αλλού στο Θέατρο Άλσος / Ευελπίδων 4 Κυψέλη στο Πεδίον του Άρεως

Ώρα έναρξης: 20:45 (πόρτες ανοίγουν στις 19:30)

Μια παραγωγή του Ομίλου Μαροσούλη-Κοταρίδη (MK GROUP)

Ημέρα: Δευτέρα 14/9/2020

Ώρα έναρξης : 20:45 (οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30)

Είσοδος : από 10€

Προπώληση στη www.viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου

Θέατρο ΑΛΣΟΣ : Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ: 210-8227471 & 210-8831487

*Η είσοδος στον χώρο του θεάτρου, μετά την έναρξη της παράστασης, είναι δυνατή, αλλά δεν σας εξασφαλίζει τις ακριβείς θέσεις που έχετε προ-αγοράσει.

*Η διαρρύθμιση των καθισμάτων του Άλσους έχει γίνει με βάσει τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής για τους χώρους εστίασης.

*Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια των 2, 4, 6 θέσεων και τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ' όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους.

Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.

*Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν είδη bar (πχ ποτά ή αναψυκτικά) θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

*Παρακαλούμε για αποφυγή συνωστισμού την ημέρα της παράστασης , οι πελάτες να προσέλθουν με τα εισιτήρια τους εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή με το barcode σε εμφανή θέση, τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την έναρξη. Στο ταμείο του θεάτρου ΔΕΝ θα είναι δυνατή, οποιαδήποτε εκτύπωση εισιτηρίου.

*Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο και συστήνεται κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

  • Τρόποι
    πρόσβασης

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: ΑΛΣΟΣ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ Ι.Κ.Ε
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου