Ακούστε μας Live





Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Μια μουσική σκηνή όλο το Ίλιον για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

 




Με τρεις εξαιρετικές μουσικές σκηνές, για κάθε ηλικία και μουσική προτίμηση, και ελεύθερη είσοδο γιόρτασε το Ίλιον την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στην ανακατασκευασμένη Πλατεία «Ηρώων Πολυτεχνείου», το Μουσικό Στέκι Ιλίου στην κεντρική πλατεία «Γ. Γεννηματάς» και οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους και τους ταξίδεψαν στα μελωδικά μονοπάτια του ελληνικού αλλά και ξένου ρεπερτορίου.

Χαιρετίζοντας τις εκδηλώσεις ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος τόνισε ότι η 21η Ιουνίου είναι μια μέρα κατά την οποία η μουσική βρίσκεται στο επίκεντρο, ως μέσο συνομιλίας και σύνδεσης μεταξύ των διαφορετικών πολιτισμών. 

Και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους μουσικούς που συνετέλεσαν ώστε το Ίλιον να μετατραπεί απόψε σε μια μεγάλη μουσική σκηνή και ιδιαίτερα την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και τον Αρχιμουσικό Πλωτάρχη Αντώνη Καραγουδάκη, που μας οδήγησαν στα όμορφα μονοπάτια του μουσικού μας πολιτισμού». 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την εκδήλωση «Μουσικό Ταξίδι με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού» τίμησαν με την παρουσία τους οι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας, Αφροδίτη Σκαφίδα και Όλγα Πηλιάκη, καθώς και ο γνωστός παρουσιαστής Στέλιος Χανταμπάκης. 

Παρόντες ήταν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Δυτικού Τομέα Χαράλαμπος Αλεξανδράτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου και πλήθος κόσμου












 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου