Ακούστε μας Live





Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

HELLPASS – single “Oath To The Metal Gods” από το άλμπουμ “Gates Of War”




 “Oath To The Metal Gods” 

(Δείτε το Official music video εδώ) 

https://youtu.be/iKqjPXxMHRY 

 

 

Οι Hellpass είναι ένα Thrash & Heavy Metal συγκρότημα, με βάση την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2022 από τα βασικά μέλη (Βασίλης Υάκινθος στα φωνητικά, Άγγελος Μουρατίδης στις κιθάρες, Αλέξανδρος Κολιούσιος στα κρουστά, Νίκος Παρασκευόπουλος στο μπάσο). 

 

Ο ήχος των HellPass αποτελεί μια μίξη επιρροών με heavy metal, doom, αλλά και thrash metal στοιχεία . Μελωδίες της lead κιθάρας αλλά και των φωνητικών βρίσκουν τις ρίζες τους στην Viking & Nordic Folklore. 

 

Στα μέσα του Φεβρουαρίου του 2023 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος, ονόματι 'Gates of War 2023', ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τα γεγονότα των τελευταίων ετων και αναφέρεται στην παγκόσμια κρίση που βιώνουμε μέχρι σήμερα. Η μουσική παραγωγή και επιμέλεια πραγματοποιήθηκε από την Render Productions και τον sound engineer, κ. Παλαπέλα Ηλία. Τα Music Videos που έχουν δημοσιευθεί και αναμένεται να δημοσιεύονται κάθε μήνα, αποτελούν μια συμπαραγωγή των εταιρειών 'Ηχόχρωμα' Productions, Television Productions και ImageNation Studios. 

 

Στο “Gates of War” συμπεριλαμβάνεται και το single Oath To The Metal Gods

 

Youtube: https://youtube.com/@hellpassband 

Facebook: https://www.facebook.com/hellpass.band 

Bandcamp: https://hellpass.bandcamp.com 

Spotify: https://rb.gy/wcokiw 

Instagram: https://www.instagram.com/hellpass.band/ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου