Ακούστε μας Live





Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Ακούσαμε τα singles "Eunoya" και "Acceptance" από το επερχόμενο άλμπουμ των Ιταλών EUTHYMIA


Οι Euthymiaείναι ένα συγκρότημα με ξεκάθαρο μουσικό όραμα και με ιδέες που ξεφεύγουν από την πεπατημένη και προσφέρουν κάτι νέο και φρέσκο στον ήχο που έχουν επιλέξει να εκπροσωπήσουν

Μέσα από τα δύο singles που έδωσαν στη δημοσιότητα εν αναμονή της κυκλοφορίας του δίσκου, οι Euthymia δίνουν μια καλή πρώτη γεύση του ήχου τους και της πορείας που πρόκειται να έχει ο δίσκος. Με δύο, λοιπόν, πολύ καλά και ενδιαφέροντα κομμάτια, το συγκρότημα αφήνει τις καλύτερες πρώτες εντυπώσεις και κινεί σίγουρα την περιέργεια για το τελικό, ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Με ήχο στραμμένο προς τα πιο progressive μουσικά μονοπάτια, οι Euthymia στα τραγούδια, “Eunoya” και “Acceptance”, αντλούν έμπνευση και συνδυάζουν αρκετές διαφορετικές προσεγγίσεις του χώρου. Συγκεκριμένα, στο “Eunoya” ο Steven Wilson και οι Porcupine Tree συναντούν τον grunge/groovy ήχο των Tool, ενώ στο “Acceptance” πέρα από τα πρώτα λεπτά που μου θύμισαν κάτι από τη δισκογραφία των Witchcraft,  η επιρροή από Tool είναι ξεκάθαρη γύρω στο τρίτο λεπτό, με τους Euthymia να γράφουν ένα riff εμπνευσμένο από το τραγούδι “Jambi”.

https://linktr.ee/euthymia.band

https://www.facebook.com/Euthymia.band

https://www.instagram.com/euthymia_music/

https://www.youtube.com/channel/UCt3XimoU_d8XYmd_evyvAAA

https://soundcloud.com/euthymia_band

 https://open.spotify.com/artist/14wqeKHtV4jqmZ2H9esJDQ

 

Euthymia - Eunoya (Live)

https://www.youtube.com/watch?v=FpEzZ7sOnsY

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου