Ακούστε μας Live

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Ακούσαμε το άλμπουμ των "D.K. & the Band" με τίτλο "Too little too late"DK AND THE BAND – album “Too little too late”...(2020, Spider Music)

 

Τσάρλεστον, σκαραβαίοι, σεβρολέτ και Έλβις....τι θυμίζουν όλα αυτά;

Φυσικά το φάσμα των 50s και 60s, που άφησε ένα ανεξίτηλο στίγμα στην ποπ κουλτούρα των επόμενων χρόνων.  Σε ένα φρεσκάρισμα αλλοτινών εποχών, με αγάπη για το παρελθόν αλλά και την αναγέννηση τέτοιων ιδιαίτερων ήχων, το 'Too Little Too Late" από τους Έλληνες DK And The Band, έρχεται για να μας προσφέρει κάτι εξαιρετικό.

 

Ροκ εν ρολ και φάνκι διάθεση που δίνει έναν αέρα από στιγμές και εποχές που δε ζήσαμε ποτέ, έχοντας μπρίο, χρώμα και σκέρτσο. Όλα αυτά μάλιστα, μέσα σε ένα χορευτικό, "ροκαμπιλάδικο" κλίμα, που μοιάζει σαν να έχει στρώσει την  πίστα για φιγούρες, όσο η μπάντα αποτυπώνει πιστά, ζωντανά και μελωδικά τέτοιους ήχους.

 

Με άφθονο groove, ωραία μπάσα και ύφος που σε μαγεύει, το άλμπουμ των Ελλήνων retro rockers (μια ταμπέλα που τους χαρακτηρίζει και τέλεια), κάνει μια όμορφη νυχτερινή βόλτα στις μεγαλουπόλεις της Αμερικής.

 

Όσοι αγαπούν το κλασικό ροκ και τις βαθιές του ρίζες, δε θα μπορέσουν να μη λατρέψουν μια δουλειά σαν την παρούσα.

Φυσικά ο δίσκος έχει πολλές ωραίες εκπλήξεις, ενώ είναι δύσκολο να φανταστείς πως άτομα της γενιάς μας, κατάφεραν να χωρέσουν στα παπούτσια των παλιών αυτών μουσικών.

Όλα όμως είναι σχετικά στη μουσική, πέρα από το ταλέντο των DK and The Band που είναι δεδομένο

 

 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

 

D.K And The Band | My precious love | Official Audio Release©

https://www.youtube.com/watch?v=NhRtgUdTwzQ&list=PLH1B8yetNDin-M8gHObXwFLRETJl5TdXv

 

 

 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου