Ακούστε μας Live





Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Ακούσαμε τον instrumental άλμπουμ του JOHN MCRIS με τίτλο "Ark"

 


JOHN MCRIS – νέο instrumental άλμπουμ “ARK” από την Symmetric Records

 

O John Mcris έρχεται στιβαρά και σοβαρά, με πλούσια κιθαριστική διάθεση, και την ανάλογη αύρα της έκφρασής του. Σκληρές και heavy εκφάνσεις μάλιστα κάνουν σε όλο το σύνολο την εμφάνισή τους, κάνοντας μια κατάθεση ψυχής. Αυτοί οι δυνατοί ρυθμοί μάλιστα τεντώνουν κι άλλο το νήμα της έμπνευσης, με έντονες επιρροές τις οποίες έχει άλλοτε υπό ένα πρίσμα heavy metal κι άλλοτε με power metal. 

 

Tόσο εκφραστικές και δυνατές, είναι επίσης και οι  μελωδίες, τα leads που κάνουν επίσης την εμφάνισή τους, στιγμές δηλαδή που ξεχωρίζουν και δίνουν ποικιλία στο όλο σύνολο Φυσικά δε λείπουν και τα έντονα σημεία μελαγχολίας, απαλότητας και ηρεμίας, που δημιουργούν το γιν και το γιανγκ σε αυτή την κιβωτό. .Όλα αυτά μάλιστα αναγάγουν ένα απλό instrumental άλμπουμ στην απόλυτη τέχνη.

 

Αφήνοντας τον χαρακτήρα που εδραίωσαν οι Ανώριμοι,  βρίσκει μέσα από τις επιρροές του έναν νέο κόσμο που μεταφράζονται στις νέες ιδέες του. Ο συμπατριώτης μας με καθαρό το ταλέντο φέρνει νέα πράγματα μπροστά σε μια αξιόλογη δουλειά.. Η χώρα μας πρωτοστατεί και πάλι, και μετά την καταιγίδα, τέτοιες μουσικές συνοδείες πρέπει να είναι η αληθινή μας παρέα. 

 

To ARK” κάτω απ' την ομπρέλα της Symmetric Records αποτελεί ένα σπουδαίο πρώτο βήμα στην προσωπική δισκογραφική παρουσία του John Mcris και ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά εν όψη της συνέχειας.

 

https://www.facebook.com/Satrigiannis

 

https://www.facebook.com/symmetricrecords/

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου