Ακούστε μας Live





Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Ακούσαμε το άλμπουμ των FRAGMENT SOUL με τίτλο "Axiom of Choice"



FRAGMENT SOUL – album “Axiom of Choice” (7 Μαΐου 2021, Sleaszy Rider Records)

 


Σκοτάδι, στεναχώρια, και γκριζίλα.

Αυτά είναι τρία χαρακτηριστικά για τους Έλληνες metallers, Fragment Soul που φέτος κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους. Η Κέρκυρα μάλιστα, έχει παράδοση σε αυτό το μπαρόκ ταμπεραμέντο, όπου παρέα με τις όποιες επιρροές, μας δίνουν αυτό το τρομερό συναίσθημα του "Axiom Of Choice".

 

Με doom και gothic επιρροές, και μια Σκανδιναβική αύρα, που ταιριάζει με την όλη ψύχρα του δίσκου, η διάθεση που δημιουργείται στο εν λόγω  άλμπουμ, δείχνει όλη τη μελαγχολία, την αγωνία και τον πόνο,, σε ένα κλίμα που κυριαρχείται από μια βαριά και ογκώδη θλίψη.

 

Μεταξύ ακραίου πόνου και καθαρής εξιλέωσης, to Αxiom Of Choice παντρεύει στοιχεία και επιτυγχάνει ένα συγκινητικό αποτέλεσμα. Παράμετρος αυτού μάλιστα είναι και η φωνή της Heike Langhans από τους Draconian που ταιριάζει τέλεια σε όλο το ύφος, προσθέτοντας και μια αιθέρια πινελιά, ενώ και ο Egan O Rourke δεν διαφοροποιείται από αυτό το μήκος κύματος.

Με ένα μεστό αποτέλεσμα, ανάλογο του Ευρωπαϊκού Βορρά, οι Έλληνες metallers δίνουν πόνο κυριολεκτικά και μεταφορικά.

 

Η κουλτούρα της Κέρκυρας, και η δυτική επιρροή, ενώνονται με το μεταλλικό ύφος, σε ένα αφενός ρομαντικό και αφετέρου ογκώδες σκηνικό, με αργόσυρτα και βομβώδη, μελαγχολικά στοιχεία. Αν αυτή μάλιστα είναι μόνο η αρχή της μπάντας, σίγουρα περιμένουμε εναγωνίως για το τι μέλλει γενέσθαι.

 

https://www.facebook.com/FragmentSoul

https://www.instagram.com/fragment.soul

https://fragmentsoul.bandcamp.com/

https://www.youtube.com/channel/UC8wdOUPEaZWw8whDc2mGL8A

https://open.spotify.com/artist/2VsKiASSkRwzniSx3o6vL4?si=jqSFqi9ERjiMy_IUx-h_Jg&fbclid=IwAR0WzevDYneVSM2E7g2oQKBLkp5OfbCfUnf7JyhB5UL5LHmAOkHHoWtk13k&nd=1

 

 

Fragment Soul- feat.Heike Langhans- A Choice Between Two Evils(Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=E9Aj5GuLhvo

Fragment Soul - Axiom of Choice feat. Heike Langhans (Album Stream)

https://www.youtube.com/watch?v=XQupuFFlbOo

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου