Ακούστε μας Live





Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Οι Ιταλοί HOT SUNDAY BLOOD μιλούν στο Nlp Radio

1) Καλησπέρα! Ποια είναι η πρώτη μνήμη σας από μουσική, το πρώτο τραγούδι που θυμάστε να ακούτε και επίσης το πρώτο τραγούδι των  Hot Sunday Blood. Μιλήστε μας για τις αναμνήσεις σας.

Γεια σας! Το πρώτο τραγούδι που θυμάμαι να ακούω στο ραδιόφωνο όταν ήμουν ακόμη παιδί, ήταν ένα hit  από τους Rolling Stones (ίσως το "Satisfaction"). Το πρώτο μας τραγούδι, ως Hot Sunday Blood, ήταν το "Some one left behind". Τότε ερχόμασταν όλοι από διαφορετικά συγκροτήματα και διαφορετικές εμπειρίες,  για άλλη μια φορά ξεκινώντας από το μηδέν για να δημιουργήσουμε κάτι και να πιστέψουμε σε ένα project ... οπότε γράψαμε το τραγούδι για όλους αυτούς τους ανθρώπους που αφήσαμε πίσω.

 

2) Το "Kein Licht", νομίζω, είναι ίσως η καλύτερη δουλειά σας. Πώς το βλέπετε; Είναι απλώς μια φυσική πρόοδος σχετικά με αυτό που είχατε δημιουργήσει προηγουμένως;

Το  Kein Licht είναι ένα βήμα σε μια εξέλιξη στην οποία εμπλεκόμαστε αυτήν τη στιγμή. Όσο περνά ο καιρός όλοι μας αλλάζουν και εκφράζουν κάτι διαφορετικό στην αίθουσα πρόβας. Τίποτα για το μονοπάτι μας δεν είναι σαφώς καθορισμένο , το ακριβές αποτέλεσμα της μελλοντικής μας δουλειάς δεν έχει καθοριστεί ακόμη.

 

3) Υποθέτω ότι θα ήταν δύσκολο να εκφράσετε αυτό το υπέροχο άλμπουμ, ζωντανά; Τι πιστεύετε για τις ζωντανές εμφανίσεις σας;

Λόγω της πανδημίας, είχαμε λίγες ευκαιρίες να παίξουμε ζωντανά τα τραγούδια μας, και φυσικά υπάρχουν κάποιες διαφορετικές επιλογές και λύσεις εδώ και εκεί σε αυτά, αλλά η πραγματική φύση των τραγουδιών παραμένει αμετάβλητη.


 

4) Εξακολουθείτε να έχετε έναν ξεχωριστό ήχο που φαντάζει, με αποκλειστικό και ιδιαίτερο τρόπο, δικός σας. Ποια είναι η γνώμη σας και πώς δημιουργείτε τραγούδια;

Δεν έχουμε συγκεκριμένο τρόπο να κάνουμε τα πράγματα. Τα τραγούδια δημιουργούνται ξεκινώντας από μια δομή κιθάρας που αποτελείται από ένα riff ή δύο, και μετά προσθέτουμε μπάσο και ντραμς. Συχνά, τα κύρια riff φτιάχνονται πολύ γρήγορα και ξοδεύουμε τον υπόλοιπο χρόνο τακτοποιώντας και τελειοποιώντας τα πράγματα. Η μουσική έρχεται πρώτη και μετά προστίθενται οι στίχοι. Αν και αυτή δεν είναι η μόνη σωστή προσέγγιση, πιστεύουμε ότι είναι αυτή που λειτουργεί καλύτερα για εμάς, αλλά αυτό δεν είναι απαράβατος κανόνας , οπότε μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

 

5) Ακούτε ακόμα άλλες μπάντες; Εννοώ, προφανώς, έχετε κάποιες πρώτες επιρροές για το συγκρότημα, αλλά εξακολουθείτε να ακούτε νέα πράγματα;

 Χρησιμοποιούμε εκτενώς πλατφόρμες αναπαραγωγής και κοινής χρήσης μουσικής και το "discover section" μας βοηθάει πολύ! Υπάρχει πάντα κάτι νέο για να ακούσεις. Η αντίδραση μας όμως σχετικά με ένα νέο συγκρότημα / άλμπουμ μπορεί να διαφέρει από καιρό σε καιρό, επειδή είναι κάτι που σχετίζεται με τη διάθεσή μας, την προσοχή μας και πολλά άλλα.

6) Είστε ανοιχτοί σε άλλα μουσικά είδη και στυλ; Ίσως για να παίξετε κάτι διαφορετικό σε νέα project ή απλά να ακούσετε περίεργα πράγματα;

Στο παρελθόν, μερικοί από εμάς έπαιζαν και άλλα είδη σε διαφορετικές μπάντες, αλλά όχι τώρα. Ειλικρινά όμως, σε όλους μας αρέσει και κάτι διαφορετικό που δεν σχετίζεται με το metal, έτσι είμαι πολύ σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να αλλάξουμε  λίγο τα πράγματα στο μέλλον.

 


7) Έχετε ένα αγαπημένο ζωντανό ή στούντιο άλμπουμ να φέρετε σαν παράδειγμα, που εξακολουθείτε να ανατρέχετε σε αυτό και να το ακούτε;

Όλοι μας έχουμε το αγαπημένο μας, ναι! Από  grunge, όπως οι Alice in Chains, σε περισσότερο alternative metal μπάντες όπως οι Pyogenesis και επίσης σε σκοτεινές μπάντες όπως οι TypeO Negative, Bauhaus, Katatonia.

8) Ποια νομίζετε ότι έχει υπάρξει η  πιο υποτιμημένη μπάντα όλων των εποχών; Και γιατί;

Οι  Pyogenesis δεν ήταν ποτέ τόσο επιτυχημένοι όσο τους αξίζει. Υπήρχαν κάποια λάθη, αλλά είχαν πάντα το θάρρος να αλλάξουν, να εξελιχθούν και να βγουν από τη ζώνη άνεσής τους.

 

9) Τι γίνεται σχετικά με το νέο σας υλικό; Υπάρχουν σχέδια για ένα νέο άλμπουμ ή νέα μουσική;

Αυτή τη στιγμή συνθέτουμε και παράγουμε το νέο άλμπουμ. Το ξέσπασμα της πανδημίας άλλαξε τα σχέδιά μας και οδήγησε σε αβεβαιότητα, αλλά στοχεύουμε στην επανεκκίνηση από το σημείο που σταματήσαμε.

 

10)  Βρίσκετε ότι τα πράγματα είναι ευκολότερα ή δυσκολότερα στις μέρες μας σχετικά με τη μουσική;

 Κάποια πράγματα είναι ευκολότερα, για παράδειγμα έχουμε κάποια τεχνολογικά εργαλεία για την παραγωγή μουσικής και γενικά μπορείς να έχεις οικονομικά, ένα αξιοπρεπή ήχο. Κάτι άλλο είναι πραγματικά δυσκολότερο, και αυτό είναι το να μπορέσεις  να εμφανιστείς άμεσα και να σε μάθει κάποιος κόσμος.

 


11) Εκτός της μουσικής, τι σας αρέσει να κάνετε;

 Έχουμε διαφορετικά χόμπι, από το ψάρεμα μέχρι το ποδήλατο βουνού και  το κάμπινγκ, είμαστε πολύ φυσιολογικοί άνθρωποι.

 

12) Εντάξει, υπέροχα. Ευχαριστώ πολύ και καλή τύχη.

Ευχαριστούμε για τη συνέντευξη! Ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Facebook και βρείτε τη μουσική μας σε διαδικτυακές πλατφόρμες (Spotify, Google Music, Itunes κ.λπ.). Μείνετε ασφαλείς!

Https: //www.instagram.com/hotsundayblood

https: //m.facebook.com/hotsundayblood

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου