Ακούστε μας Live

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Οι SHINIGAMI μιλούν στο Nlp Radio

 
Γεια σας Shinigami! Είναι τιμή μας που σας έχουμε εδώ! Μιλήστε μας εν συντομία για την ιστορία των Shinigami!

Καλώς σας βρήκαμε, είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Οι Shinigami δημιουργήθηκαν το 2008 από τον Διονύση (κιθάρα) και τον Έκτορα (μπάσο). Έκτοτε, η σύνθεση του συγκροτήματος έχει αλλάξει αρκετές φορές (κυρίως τραγουδιστές/τραγουδίστριες και ντράμερ). Το 2023 αποτελεί για εμάς μία χρονιά ορόσημο, καθώς η τρέχουσα σύνθεσή μας είναι ίσως και η καλύτερη που είχε ποτέ η μπάντα. Από τις πρώτες μας μέρες είχαμε σαν προτεραιότητα να συνθέτουμε και να παίζουμε δικό μας υλικό αντί για διασκευές. Αυτή τη στιγμή στο ενεργητικό μας έχουμε full length 2 δίσκους, αρκετά άλλα κομμάτια τα οποία δεν έχουν μπει σε κάποιο δίσκο καθώς και πολλές ζωντανές εμφανίσεις.

 

Ποιοι είναι οι Shinigami μέσα από τα κομμάτια τους; Δώστε μας δύο τραγούδια που είναι καθρέφτης σας!

Έχοντας τόσα χρόνια στο ενεργητικό μας μπορούμε να πούμε ότι έχουμε «ωριμάσει» σαν μουσική. Στα νέα κομμάτια που θα δημιουργήσουμε θα φαίνεται αυτή η «ωριμότητα». Στην παρούσα φάση το Strike Me Down και το King of the Mountains είναι ο καθρέπτης μας.

 

Το album με τίτλο «Back From The Dead» βρίσκεται εκεί έξω παρουσιάζοντας τη μουσική σας. Ποιο είναι το συναίσθημα σας για αυτόν το δίσκο;

Είναι ένα album που ηχογραφήθηκε την περίοδο του lockdown. Η κίνηση αυτή δεν ήταν τυχαία. Πολλά φιλικά προς εμάς συγκροτήματα διαλύθηκαν και αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το album για να συνεχίσουμε να είμαστε ενεργοί αλλά και σαν ένα tribute προς όλα αυτά τα συγκροτήματα.

 

Τι θα λέγατε ότι έχει αυτός ο δίσκος για να παροτρύνετε έναν ακροατή να τον ακούσει;

Ο δίσκος «Back From The Dead» αποτελεί τον τελευταίο δίσκο των Shinigami με αυτό τον ήχο και δυναμική. Αυτή την περίοδο ηχογραφούμε τον νέο μας δίσκο και πιστέψτε μας όταν λέμε ότι είναι καλύτερος από τον προηγούμενο και σαν ήχο και σαν δυναμική και σαν ομάδα. Το «Back from the Dead» αποτελεί μέτρο σύγκρισης για τον νέο δίσκο.

 

Πιστεύετε ότι αυτός ο δίσκος υπερτερεί σε στίχους, μουσική, φωνητικά ή μία μίξη όλων των παραπάνω;

Ο δίσκος «Back from the Dead» περιλαμβάνει διάφορα κομμάτια των Shinigami από την μέχρι σήμερα. Μπορεί κάποιος να πει ότι είναι η ιστορία μας.

 

Αγαπημένο τραγούδι από αυτό το album;

Δύσκολη ερώτηση. Νομίζω ότι το Babylon μαζί με το King of the Mountains είναι τα αγαπημένα τραγούδια.

 

Βλέπουμε ότι πριν λίγο καιρό κυκλοφορήσατε το lyric video του single Strike Me Down. Πώς και πήρατε αυτή την απόφαση;

Δεν ήταν καιρός να βγάλουμε ένα lyric video; To Strike me Down αποτελεί δυναμικό κομμάτι με ηθικό δίδαγμα. «Μην τα παρατάς. Σήκω και πάλεψε».

 

Ποια είναι τα επόμενα πλάνα των Shinigami;

Όπως είπαμε και λίγο πριν αυτή την περίοδο ηχογραφούμε τον νέο μας δίσκο που υπολογίζουμε να βγει το Φθινόπωρο αυτού του έτους. Περιμένουμε πως και πως αυτόν τον δίσκο για να μπορούμε να παίζουμε τα νέα μας κομμάτια στις ζωντανές μας εμφανίσεις.

 

Ποιο είναι το όραμα των Shinigami;

Να δημιουργούμε όμορφη μουσική που να μένει στον ακροατή και να την απολαμβάνει.

 

Ευχαριστούμε Shinigami! Θέλετε να μοιραστείτε κάτι τελευταίο;

Εμείς σας ευχαριστούμε που μας καλέσατε. Μείνετε συντονισμένοι για τον νέο μας δίσκο!

 

https://www.facebook.com/shinigamibandgr 

https://www.youtube.com/user/shinigamigrband 

https://www.instagram.com/shinigamibandgr

Strike me Down - Lyric Video 

https://youtu.be/OchyNqE8Axw 

 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου