Ακούστε μας Live





Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Ακούσαμε το άλμπουμ των Ιταλών METHEDRAS με τίτλο "Human Deception"




Όταν μιλάμε για ιταλικό Thrash - Death Metal το πρώτο συγκρότημα που έρχεται στο μυαλό μας είναι οι Methedras. Μια μπάντα η οποία ιδρύθηκε το 1996 και μέχρι σήμερα έχει διαγράψει μια αξιοζήλευτη πορεία, κυκλοφορώντας τεχνικά άλμπουμ, δε φοβούνται να πειραματιστούν, και έχουν εμφανιστεί σε μεγάλα φεστιβάλ στην Ευρώπη και την Αμερική, με μεγάλα ονόματα της Metal σκηνής.

 Ο ήχος τους  είναι επιθετικός με σκληρά, κιθαριστικά riff,με πολλές εναλλαγές, τα οποία είναι το αποτέλεσμα ενός πολύ πετυχημένο μίγματος από Thrash, Death, Nu Metal και μ πολλές επιρροές από Pantera,Slipknot και άλλες μεγάλες μπάντες. Τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια αυτού του παντρέματος είναι τα " Know It All", "Envy Society", "Injected Thoughts","Chernobyl", "A New Deal" και "Another Fall".Υπάρχουν πείσεις και κομμάτι πολύ ιδιαίτερα, τα οποία εκφράζουν συναισθηματικές καταστάσεις όπως το "Enraged" άκρος  επιθετικό και οργισμένο κομμάτι και το "Psychotic" με τα φωνητικά να εναλλάσσονται από brutal σε καθαρά σαν να μαλώνει κάποιος με τον εαυτό του και τις εφιαλτικές μελωδίες στα πλήκτρα. Το άλμπουμ κλείνει με τα, "The Abyss" το οποίο χαρακτηρίζεται από Speed Thrash -Power Metal riffs και "Layers Of Grief " με Southern μελωδίες και μελαγχολικό ύφος.

 Με το "Human Deception" οι Methedras κατάφεραν να γράψουν ένα πολυδιάστατο άλμπουμ, με στοιχεία από Death ,Power,NU Metal, με συνοχή ανάμεσα στα κομμάτια, μουσικά και στιχουργικά, καταφέρνοντας να διατηρήσουν το επιθετικό ύφος που τους χαρακτηρίζει. Ένας δίσκος που θα εκτιμηθεί από τους οπαδούς όχι Μονό της Thrash/Death Metal σκηνής άλλα και ένα ευρύτερο κομμάτι ακροατών. Καλή ακρόαση

www.methedras.com

www.facebook.com/methedrasthrash

www.twitter.com/methedrasthrash

www.youtube.com/user/methedrasthrash

www.instagram.com/methedrasband

www.soundcloud.com/methedras

https://music.imusician.pro/a/heMGVlfp

https://youtube.com/playlist?list=PL02FD2A8F09FEA17D

 

METHEDRAS - PSYCHOTIC VIDEOCLIP 2023

https://www.youtube.com/watch?v=CdjCUl795VI

METHEDRAS - ENVY SOCIETY VIDEOCLIP 2023

https://www.youtube.com/watch?v=cr-HTGj9Oxg

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου