Ακούστε μας Live

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Δήμος Χαϊδαρίου - Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συνδέσμου Νεοφωκαέων Προσφύγων Χαϊδαρίου

 Ο Σύνδεσμος Νεοφωκαέων Προσφύγων Χαϊδαρίου διοργάνωσε, όπως κάθε χρόνο, την πατροπαράδοτη εκδήλωσή του στο προαύλιο των γραφείων του, την Κυριακή 26 Μαΐου.

  • Τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση καλωσόρισε η γραμματέας του Συνδέσμου Ελένη Σαρρή και στη συνέχεια μίλησαν ο Πρόεδρος Γιάννης Βελέντζας και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην σημαντική και πολύχρονη προσφορά του Συνδέσμου στην πόλη και στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει ώστε να δυναμώσει και να συνεχίσει την πλούσια δραστηριότητά του.


Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν καλό φαγητό και καλό κρασί που ήταν προσφορά του Συνδέσμου. Το πρόγραμμα είχε και παραδοσιακούς χορούς που αρχικά παρουσιάστηκαν από το τμήμα χορού του Συνδέσμου – το οποίο έδειξε τη σημαντική δουλειά που γίνεται με τη διδασκαλία της Ειρήνης Σταυροπούλου - και στη συνέχεια συμμετείχαν και οι παρευρισκόμενοι. Η χορωδία του Συνδέσμου για ακόμα μια φορά έκλεψε την παράσταση, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας Αγγελικής Χρονάκη.
Ο Πατήρ Γεώργιος Φραγκιαδάκης εκ μέρους του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου απένειμε τιμητική πλακέτα στον Γιάννη Βελέντζα για την πολύχρονη προσφορά του στον Σύνδεσμο Νεοφωκαέων Προσφύγων Χαϊδαρίου.

  • Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κατερίνα Βελέντζα, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ελένη Θερμού, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ναουάφ Δαουάχερ και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Βαρυτιμιάδης, Βαγγέλης Ντηνιακός και Αγγελική Ρηγάκη – Γκανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου