Ακούστε μας Live





Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ - H ζωή είναι ωραία για τον Μάιο 2024 για τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

«Η ζωή, κι αν μας τύχει μακρόχρονη, θα είναι πάντοτε μια σύντομη ζωή. Πολύ σύντομη για να της φορτώνουμε οτιδήποτε άλλο». - Wislawa Szymborska, 1923-2012

ΜΑΙΟΣ 2024

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού αποσκοπώντας να γεμίζει ομορφιά τις ζωές των δημοτών του εντάσσει στις πολιτιστικές του δράσεις το Πρόγραμμα «Η ζωή είναι ωραία», ένα πρόγραμμα με ποικίλες δράσεις Τέχνης, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας.

Το Πρόγραμμα αυτό φιλοδοξεί να δώσει στις δημότισσες και τους δημότες των Αγίων Αναργύρων - Καματερού μια ευκαιρία να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητα και να ανακαλύψουν ξανά τη χαρά της επαφής με την Τέχνη, τη Γνώση, το Φυσικό Περιβάλλον… τη χαρά της επαφής με τον Άνθρωπο.

Στόχος των δράσεων είναι η καλλιέργεια του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος, παράλληλα με τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση.

Παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, μουσικών συναυλιών, επισκέψεις σε Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, εκπαιδευτικές εκδρομές, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, φιλανθρωπικές δράσεις, εξορμήσεις στη φύση, διαλέξεις και επιμορφωτικά σεμινάρια – εργαστήρια, οργανώνονται από τον δήμο και προσφέρονται στο κοινό με δωρεάν μεταφορά από το Δημαρχείο και μειωμένες τιμές, προσιτές σε όλους.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2023658, 655 και 602, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 – 15:00 το μεσημέρι.

Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με τη σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων. Κάθε μήνα θα γίνεται ενημέρωση για τις δράσεις του επόμενου μηνός.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Kυριακή 19 Μαΐου, στις 21:15
«Το τραγούδι της Φλερύ»
Θέατρο Σταθμός

Μετά την περυσινή του επιτυχία, ο θεατρικός μονόλογος του βραβευμένου πεζογράφου Δημήτρη Οικονόμου για τη ζωή και το έργο της Φλέρυς Νταντωνάκη, σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάνννη με την Ελένη Κοκκίδου στον ομώνυμο ρόλο, επιστρέφει στο Θέατρο Σταθμός για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

1985. Ρωμαϊκή  Αγορά. Η τελευταία μεγάλη συναυλία της Φλέρυς Νταντωνάκη. Το καλλιτεχνικό γεγονός παίρνει τεράστιες διαστάσεις και το πλήθος είναι τόσο μεγάλο που παρακολουθεί τη συναυλία κρεμασμένο στα κάγκελα. Λίγο πριν την έναρξη, η Φλέρυ παθαίνει κρίση αγοραφοβίας και αρνείται να βγει στη σκηνή. Περνάει κάποια ώρα μόνη της. Πώς ένιωθε; Από πού προσπαθούσε να αντλήσει δύναμη; Ποιες ήταν οι αξίες της και ποιοι οι εφιάλτες της; Με αυτά τα δραματικά λεπτά, τις σκέψεις, τα συναισθήματά, τις αγωνίες και τις ανασφάλειες της τραγουδίστριας καταπιάνεται το έργο, αναζητώντας το όριο εκείνο ανάμεσα στην Τέχνη και τη θυσία. Την ιδιοφυία και το τίμημα.

Σκηνοθεσία: Μάνος Καρατζογιάννης
Ερμηνεία: Ελένη Κοκκίδου, μαζί της επί σκηνής ο Φώτης Λάμαρης

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Διάρκεια: 75 λεπτά

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Κυριακή 19 Μαΐου, στις 20:00 ακριβώς, μπροστά από την είσοδο του Δημαρχείου.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος (50 άτομα), γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κρατήσεις θέσεων έως τη Δευτέρα 13 Μαΐου

Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 21:00
«REUNION The Musical»
Θέατρο Παλλάς

H Θέμις Μαρσέλλου, η σκηνοθέτιδα των πιο επιτυχημένων μιούζικαλ στην Ελλάδα, επιστρέφει στο θέατρο Παλλάς με ένα ολοκαίνουριο musical που υπογράφει η ίδια το κείμενο και τη σκηνοθεσία.

Μια μέρα σαν όλες τις άλλες, πέντε διαφορετικοί άνθρωποι, δέχονται ένα τηλεφώνημα από ένα δικηγόρο. Τους καλεί να τον επισκεφθούν στο γραφείο του για μια διαθήκη που τους αφορά. Η ζωή τους μέχρι εκείνη τη στιγμή, δείχνει να κυλάει ομαλά και χωρίς εκπλήξεις… Όμως το παρελθόν τους, έχει άλλα σχέδια για το μέλλον τους...!!!
Κείμενο – σκηνοθεσία: Θέμις Μαρσέλλου
Πρωταγωνιστούν μαζί με τα τραγούδια τους οι Μαντώ, Πωλίνα, Σοφία Βόσσου, Κώστας Μπίγαλης, Αργύρης Αγγέλου. Ειδική συμμετοχή Λάκης Παπαδόπουλος. Στο ρόλο του δικηγόρου ο Βασίλης Αξιώτης.

Τιμή εισιτηρίου: 22 ευρώ
Διάρκεια: 100 λεπτά

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 19:30 ακριβώς, μπροστά από την είσοδο του Δημαρχείου.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος (50 άτομα), γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κρατήσεις θέσεων έως την Πέμπτη 16 Μαΐου

Παρασκευή 31 Μαΐου, στις 21:00
«Πόθεν Έσχες»
Θέατρο Βεάκη

Με χιούμορ, ελαφράδα και σκωπτική διάθεση απέναντι σε μια συλλογική μνήμη που είναι γεμάτη αντιφάσεις, η νέα παράσταση της ομάδας 4Frontal, σε σκηνοθεσία Γιώτας Σερεμέτη-Κώστα Φιλίππογλου και πρωτότυπο κείμενο της Νεφέλης Μαϊστράλη, αφηγείται την κωμικοτραγική ιστορία ενός απατεώνα που εκμεταλλεύτηκε τις παθογένειες της μεταπολιτευτικής Ελλάδας κι έγινε το σύμβολο μια ολόκληρης εποχής, η οποία συναντιέται με το σήμερα.

Η δεκαετία του 1980 βρίσκει τον νεαρό Φώντα Κουτελάνο, απ’ το  χωριό Ξινό Νερό στη Φλώρινα, να ανεβοκατεβαίνει στην πρωτεύουσα με τη νταλίκα του και να εφοδιάζει με παράνομη βότκα, το νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, «Προσκύνημα». Εκεί θα συνδεθεί με τον μικρό-κομπιναδόρου Σάκη Μπούκουρα και τον νεαρό λογιστή Φίλιππο Γενναδίου, ενώ θα ερωτευθεί παράφορα την λουλουδού Κατρίνα, απ’ το Τσερνομπίλ του Κιέβου. Κόντρα στις πολιτικές πεποιθήσεις του πατέρα του και στις παραινέσεις της μάνας του, ο Φώντας είναι γεμάτος όνειρα για εύκολο και γρήγορο πλουτισμό, ενώ τα οικονομικά σκάνδαλα εκείνης της περιόδου, τον εμπνέουν και γιγαντώνουν τις προσδοκίες του.

Σκηνοθεσία: Γιώτα Σερεμέτη - Κώστας Φιλίππογλου
Πρωταγωνιστούν: Αλέξης Βιδαλάκης, Τάσος Δημητρόπουλος, Θανάσης Ζερίτης, Νεφέλη Μαϊστράλη, Κατερίνα Πατσιάνη, Τατιάνα-Άννα Πίττα, Πάνος Τοψίδης

Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ

Διάρκεια: 100 λεπτά

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Παρασκευή 31 Μαΐου, στις 19:30 ακριβώς, μπροστά από την είσοδο του Δημαρχείου.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος (50 άτομα), γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κρατήσεις θέσεων έως την Πέμπτη 23 Μαΐου

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2132023655 και 2132023602.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου