Ακούστε μας Live





Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Με ποιό έργο τέχνης μοιάζεις; Μάθε με μία selfie!






Θέλετε να μάθετε με ποιο έργο τέχνης μοιάζετε; Αρκεί να βγάλετε μια σέλφι στο Art Selfie, στο νέο app της Google!


Θέλατε πάντα να μάθετε με ποιο έργο τέχνης μοιάζετε περισσότερο; Είστε σίγουροι πως είστε ίδιοι με κάποιο πρόσωπο ενός διάσημου πίνακα, αλλά ποτέ δεν μπορέσατε να το επιβαιώσετε; Τότε, βγάλτε μια ..Art Selfie!

Φωτογραφία από το Art Selfie στην εφαρμογή του Google Arts & Culture
Με το νέο app της Google μπορείτε να μάθετε με ποιον πίνακα μοιάζετε, με ένα κλικ. Ναι, φωτογραφικό κλικ εννοούμε! Το app ονομάζεται «Google Arts & Culture» και ίσως το αναγνωρίζετε λόγω των διάφορων δραστηριοτήτων που προσφέρει, για παράδειγμα εικονικές ξεναγήσεις σε μουσεία και πινακοθήκες, περιήγηση σε movie sets και σε μία διαδραστική έκθεση της Φρίντα Κάλο, και πολλά ακόμα.
Σε μία νέα ενότητα, το app της Google μας προτείνει να «παίξουμε» με την τέχνη από το κινητό μας, ως έναν νέο τρόπο να ανακλύψουμε την τέχνη από το σπίτι!
Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή του Google Arts & Culture στο κινητό σας, να σκρολάρετε μέχρι να βρείτε το «Art Selfie» και να βγάλετε μία φωτογραφία! Η εφαρμογή της Google θα ψάξει ανάμεσα σε χιλιάδες έργα τέχνης και πίνακες, και θα βρει τα πρόσωπα με τα οποία μοιάζετε περισσότερο.
Σίγουρα ένας πολύ πρωτότυπος τρόπος να έρθουμε σε επαφή με την τέχνη, όσο μένουμε σπίτι!










ΠΗΓΗ: monopoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου