Ακούστε μας Live





Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Ντε Νίρο, Ντι Κάπριο, Σκορσέζε: μας δίνουν ρόλο στη νέα τους ταινία




Πολλά δώρα, καθώς και έναν ρόλο στη νέα ταινία του Σκορσέζε, θα κερδίσουν μερικοί φανς, που θα συμμετάσχουν σε διαγωνισμό, κάνοντας μια δωρεά.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Μάρτιν Σκορσέζε, δίνουν την ευκαιρία στους φανς, να κερδίσουν έναν μικρό ρόλο στην νέα τους ταινία, Killers of the Flower Moon, που θα ολοκληρωθεί το 2021 και μετά την λήξη της πανδημίας του κορονοϊού.
Πρόσκληση στον διαγωνισμό
Με ένα βίντεο στον λογαριασμό του Ντι Κάπριο στο Instagram, oι δυο σπουδαίοι ηθοποιοί, ζητούν από τους φανς να κάνουν μια δωρεά -η ελάχιστη είναι 10 δολάρια– σε φιλανθρωπικές οργανώσεις δωρεάς τροφίμων. Όσα περισσότερα δωρίσεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις. Με την δωρεά 10 δολαρίων, εξασφαλίζεις 10 συμμετοχές, με 25 δολάρια, 25 συμμετοχές, και ούτω καθεξής. Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών που μπορείς να έχεις, είναι 200.
All In Challenge
Όπως αναφέρουν στο βίντεο ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η δράση στηρίζει το κίνημα All In Challenge. Πρόκειται για μια οργάνωση στην οποία διάφοροι αστέρες του Χόλιγουντ, προσφέρουν δώρα σε φανς, με αντάλλαγμα φιλανθρωπικές τους δωρεές.
«Με την Laurene Jobs βοηθήσαμε στη δημιουργία του America’s Food Fund για να βεβαιωθούμε πως κάθε οικογένεια σε ανάγκη θα έχει πρόσβαση σε φαγητό, σε αυτή τη κρίσιμη περίοδο», αναφέρει ο Ντι Κάπριο. «Οι πιο ευάλωτες κοινωνίες μας χρειάζονται την στήριξή μας», πρόσθεσε ο Ντε Νίρο.
 
Όλοι μαζί για έναν καλό σκοπό
Για την συνέχεια του κινήματος, ο Ντι Κάπριο προσκάλεσε τον ηθοποιό Μάθιου ΜακΚόναχι και την παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζενέρις, η οποία δώρισε 1.000.000 δολάρια και ο Ντε Νίρο προσκάλεσε τον ηθοποιό Τζέιμι Φοξ.
Το All In Challenge, με την βοήθεια διάφορων διασήμων, συγκεντρώνει ήδη εκατομμύρια δολάρια για όσους έχουν ανάγκη, ειδικά εκείνους που αντιμετωπίζουν έλλειψη τροφίμων. Το ένα τοις εκατό από τα έσοδα θα πάει στις φιλανθρωπικές οργανώσεις America’s Food Fund, No Kid Hungry και Meals on Wheels.
 
613ca61441b8a82ed02a48f160cf5899-650x446
Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Λεονάρντο Ντι Κάπριο
 
Τα δώρα που μπορείς να κερδίσεις
Η δωρεά εξασφαλίζει την συμμετοχή του ατόμου σε έναν διαγωνισμό, ο νικητής του οποίου θα απολαύσει πλούσια δώρα. Συγκεκριμένα, θα μπορέσει να περάσει μια ολόκληρη μέρα στο γύρισμα της ταινίας, μαζί με το καστ και τον Σκορσέζε και να έχει έναν μικρό ρόλο στη ταινία. Επίσης, στα δώρα προσφέρεται ένα δείπνο με τον Ντι Κάπριο, πληρωμένα αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ξενοδοχείο για 2 βράδια, καθώς και εισιτήριο για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας.
Αν θες να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό, κάνοντας δωρεά, κάνε κλικ, εδώ.

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: monopoli.gr/Ευθυμία Πουλάδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου