Ακούστε μας Live





Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Συναυλία - αφιέρωμα στον Γιάννη Σπάθα




Συναυλία - αφιέρωμα στον Γιάννη Σπάθα

Τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20:30 στο θέατρο Παλλάς, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ παρουσιάζει μία συναυλία-αφιέρωμα στον εμβληματικό ροκ κιθαρίστα και συνθέτη Γιάννη Σπάθα.

Στη συναυλία συμμετέχουν ο Γιώργος Τρανταλίδης, ο Νίκος Σπάθας και οι Jacks Full. Τα τραγούδια ερμηνεύουν ο Βασίλης Λέκκας και η Νανά Μπινοπούλου. Την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Κώστας Παπαδούκας, ενώ την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ διευθύνει ο Γιώργος Αραβίδης.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας ακούγονται μουσικές συνθέσεις του Γιάννη Σπάθα όπως το ορχηστρικό κομμάτι "Παξοί", το οποίο έγραψε για τη γενέτειρά του και τραγούδια όπως "Η διαδρομή", "Τι είναι αυτό που σε φοβίζει", "Τα μεγάλα μου τα λάθη", "Άδικη καρδιά, "Στα μισά του δρόμου" κ.ά.

Στο δεύτερο μέρος με την σύμπραξη του ροκ συγκροτήματος Νίκος Σπάθας και οι Jacks Full, παρουσιάζονται σε ειδικές ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις γνωστές επιτυχίες όπως τα "Starvation", "Killer", "Queen Of The Universe", "Stray Dogs", "Lady", αλλά και το επιβλητικό "Mountains", από τις πλέον πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές και η πρώτη δισκογραφημένη δημιουργία που γεφυρώνει το blues/rock ιδίωμα με την δημώδη μουσική της Ηπείρου.
Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 
και ώρα 20:30
Θέατρο Παλλάς
Βουκουρεστίου 5 Τηλέφωνο: 210-3213100

Εισιτήρια

10€ γενική είσοδος, 5€ για φοιτητές, νέους, ανέργους, πολύτεκνους, ΑμεΑ και άτομα άνω των 65.

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του Θεάτρου Παλλάς, στο τηλέφωνο 210 3213100 και στο viva.gr. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου