Ακούστε μας Live





Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

GET LOUD! ITS NOT A SECRET Global Game Jam Athens


Έχετε πάθος με τη δημιουργία παιχνιδιών; 48 ώρες game developers φτιάχνουν ομάδες, δημιουργούν παιχνίδια, πειραματίζονται, προτείνουν.

Για 48 ώρες game developers σε όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται σε οργανωμένους χώρους (Jam Sites) και αναπτύσσουν παιχνίδια. Αυτό είναι το Global Game Jam, μια παγκόσμια διοργάνωση δημιουργίας παιχνιδιών.

Tο Global Game Jam [Athens] 2020 είναι η τοπική διοργάνωση στην Αθήνα. Βασίζεται στην εθελοντική προσφορά και την ατομική πρωτοβουλία και συνδιοργανώνεται από την Gifted Hellas ΑΜΚΕ και τη ViRA Virtual Reality Applications. Η 8η κατά σειρά διοργάνωση για την Αθήνα, πραγματοποιείται φέτος στις 31 Ιανουαρίου με 02 Φεβρουαρίου στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων - Serafio City of Athens (Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, Αθήνα) με τη συνεργασία του #OnassisCulture.

Για 48 ώρες οι game developers στην Αθήνα, μαζί με αυτούς από όλο τον υπόλοιπο κόσμο, συγκεντρώνονται σε οργανωμένους χώρους (Jam Sites) και αναπτύσσουν παιχνίδια (video games, επιτραπέζια, παιχνίδια δρόμου, εκπαιδευτικά παιχνίδια), προάγοντας την καινοτομία, τον πειραματισμό και την συνεργασία, στη βάση ενός κοινού θέματος το οποίο θα δοθεί από την κεντρική οργανωτική επιτροπή στην Καλιφόρνια, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020.

Όλα τα παιχνίδια που δημιουργούνται δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Global Game Jam ώστε να είναι προσβάσιμα από όλους. Το Global Game Jam απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν πάθος με την δημιουργία παιχνιδιών ανεξαρτήτου εμπειρίας ή τεχνογνωσίας. Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις έχουν αναδειχθεί παγκοσμίως πολλές καινοτόμες ιδέες και παιχνίδια που έχουν γίνει γνωστά στην indie game dev κοινότητα.

Πρόγραμμα.

Σεράφειο Κέντρο Αθλητισμού

Διεύθυνση
Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη
Περιοχή
Γκάζι - Βοτανικός - Κεραμεικός
Είσοδος ελεύθερη. Δήλωση συμμετοχής.

Συμμετοχή μπορεί να λάβει οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών είτε ως developer (Προγραμματιστής, Artist, Game Designer, Sound Designer κτλ), είτε ως εθελοντής. Για την συμμετοχή δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη ύπαρξη ομάδας, καθώς νέες ομάδες μπορούν να διαμορφωθούν κατά την έναρξη της διοργάνωσης. Για τις ομάδες δεν υπάρχει περιορισμός ατόμων αλλά προτείνεται να μην ξεπερνάνε τα 4 άτομα. Ως εθελοντής της διοργάνωσης, ο συμμετέχων μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην εύρυθμη λειτουργία της καθώς επίσης με το πέρας της εκδήλωσης θα λάβει σχετική βεβαίωση από την διοργάνωση.  










ΠΗΓΗ: art & life

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου