Ακούστε μας Live





Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Lara Fabian "50 World Tour"


Η μεγάλη κυρία του γαλλικού τραγουδιού γιορτάζει με το ελληνικό κοινό τα γενέθλιά της στη συναυλία της χρονιάς!

Μία αξέχαστη εμφάνιση, στην οποία θα επισκεφθεί τους σημαντικότερους μουσικούς σταθμούς της καριέρας της και φυσικά θα παρουσιάσει για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους το νέο της album Papillon.

Οι μοναδικές μελωδίες των τραγουδιών Je t’aime, Adagio, La différence, I Will Love Again, Je suis malade, Humana, χάρισαν και χαρίζουν στη Lara Fabian μια θέση στο πάνθεον του γαλλόφωνου τραγουδιού, με ερμηνείες που πάντοτε αφήνουν το στίγμα τους, κάτι που θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε live, το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ.

Το μουσικό της ταξίδι ξεκινά δισκογραφικά από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όταν το 1991 κυκλοφορεί στο Κεμπέκ του Καναδά το πρώτο της γαλλόφωνο άλμπουμ, το οποίο γίνεται γρήγορα πλατινένιο και την καθιερώνει ανάμεσα στις δημοφιλέστερες καλλιτέχνιδες της χώρας.

Λίγα χρόνια αργότερα, η κυκλοφορία του εμβληματικού "Carpe Diem", από την οποία ξεχωρίζει η μεγάλη της επιτυχία Si tu m’aimes, μαγνητίζει το ακροατήριο και της εξασφαλίζει συμβόλαιο με την γαλλική Polydor. Έτσι, με το τρίτο της album, "Pure", το καλοκαίρι του 1997, η Lara Fabian συστήνεται πλέον κι επίσημα στο ευρωπαϊκό κοινό.

Στα τριάντα χρόνια της καριέρας της και με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, η Lara Fabian δεν διστάζει ποτέ να πειραματιστεί, να ισορροπήσει ανάμεσα στους ήχους της εποχής, να τραγουδήσει σε επτά γλώσσες και φυσικά πάντοτε να σαγηνεύει με το ερμηνευτικό της μεγαλείο.

Το 2020 βρίσκει την Lara Fabian να παρουσιάζει στο κοινό το 14ο της album, "Papillon", μία πεταλούδα που ανοίγει τα μαγικά της φτερά και πετά γύρω της, το δικό της τοτέμ από την παιδική της ηλικία, ένα σύγχρονο γαλλικό pop album που αμέσως έκλεψε τις εντυπώσεις.

Οι πόρτες ανοίγουν - 19:30


Ο.Α.Κ.Α. - Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ
Λεωφόρος Σπύρου Λούη Τηλέφωνο: 2106834060

1 Φεβρουαρίου 2020
19:30

Εισιτήρια

VIP: 80€
Ζώνη A: 60€
Ζώνη B: 50€
Ζώνη C: 40€
Ζώνη D: 30€
Δύο (2) ευρώ από κάθε εισιτήριο θα διατίθενται για τους σκοπούς του Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Προπώληση:
• Reload Stores - Αποκλειστικά τα τμήματα 103, 103B, 136, 404, 408, Section B2 και Section C
• IANOS - Αποκλειστικά τα τμήματα 103, 103B, 136, 404, 408, Section B2 και Section C
• Public 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΗΓΗ: art & life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου