Ακούστε μας Live





Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Οι Rejection στο Nlp Radio: Υπάρχει πολύ ταλέντο και αρκετές αξιόλογες μπάντες, το metal γενικά έχει τον πήχη ψηλά






Oι Rejection μας έρχονται από την Κόρινθο. Ο βαρύς ήχος τους και η μοντέρνα αισθητική τους κάνουν  τη μπάντα ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη, ενώ πολλά metal και hardcore στοιχεία φαίνονται έντονα και στο ολόφρεσκο πόνημα τους "A New Age Of Insanity".

1) Αρχικά, ποιοι είναι οι Rejection;

Είμαστε Metal μπάντα από την Κόρινθο , έχουμε στο ενεργητικό μας τρία άλμπουμ και έχουμε περιοδεύσει δύο φορές στην Ελλάδα και μία στην Ευρώπη .

2) Γιατί χρειάστηκαν 6 χρόνια για μια νέα κυκλοφορία;

Μείναμε για ένα διάστημα ανενεργοί , καθώς ένα μέλος έλειπε στο εξωτερικό και είχαμε και μία αλλαγή στο line-up .

3) Το "Α New Age Of Insanity" τι συμβολίζει για εσάς;

Είναι το soundtrack του μοντέρνου ανθρώπου , η αλληλεπίδρασή του με την τεχνολογία , οι νοοτροπίες του και οι φόβοι του .

4) Ποια η μέχρι στιγμής ανταπόκριση από τον τύπο και τους φίλους της μπάντας;

Ο κόσμος είχε καιρό να ακούσει υλικό από εμάς , τα καινούργια κομμάτια έχουν ενθουσιώδη ανταπόκριση και υπάρχει πολύ ενέργεια στα live . Επίσης έχουμε ακούσει πολύ καλά λόγια στον τύπο για το άλμπουμ .



5) Ο ήχος σας είναι αρκετά δυνατός και ιδιαίτερος. Ήταν δύσκολο να συνδυάσετε τις διαφορετικές επιρροές που υπάρχουν στη μουσική σας;

Σαν άτομα έχουμε διαφορετικά ακούσματα , αλλά είμαστε κάποια χρόνια μαζί και στη σύνθεση κάποια πράγματα βγαίνουν αυτόματα . Συνήθως τα κομμάτια ξεκινάνε από το jam και μια καλή ιδέα φτάνει για να έρθει η έμπνευση και για τα άλλα σημεία του ενός τραγουδιού .

6) Θεωρείτε πως είναι δύσκολο στις ημέρες μας να βρίσκουν οι μπάντες το δικό τους ήχο;

Η αλήθεια είναι ότι έχουν παιχτεί πολλά στυλ πάλι και πάλι , αλλά πάντα υπάρχει χώρος για κάτι καινούργιο δεν πρόκειται να σταματήσει να βγαίνει καλή μουσική .

7) Πώς βλέπετε την ελληνική metal σκηνή;

Υπάρχει πολύ ταλέντο και αρκετές αξιόλογες μπάντες , το metal γενικά έχει τον πήχη ψηλά στο παιχτικό επίπεδο  οπότε μια μπάντα πρέπει να είναι πολύ καλή σε παίξιμο και επίπεδο παραγωγής για να έχει τύχη και στο εξωτερικό .

8) Να περιμένουμε σύντομα live από εσάς;

Τελειώνουμε αυτές τις μέρες το πρώτο σκέλος των live για την προώθηση του άλμπουμ , και στις 20 Μαρτίου ξεκινάμε πάλι τις συναυλίες από την Αθήνα , έχουμε αρκετά πράγματα να ανακοινώσουμε , θα είναι γεμάτη χρονιά για εμάς .




Official links

Official videos




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου