Ακούστε μας Live





Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Ο Κώστας Χατζής στη Σφίγγα!




Ο Κώστας Χατζής στη Σφίγγα!

Παρασκευή  24 Ιανουαρίου 2020
στη  μουσική σκηνή «Σφίγγα»
ώρα έναρξης:22.30

Ο Κώστας Χατζής έρχεται στη Σφίγγα  για να παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, μέσα από τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων και της μουσικής των τραγουδιών, που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή.
Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός και ερμηνευτής Κώστας Χατζής, σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Με ένα τρόπο ξεχωριστό - μ' εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του - όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ' έναν μοναδικό τρόπο μαζί του.  
Με το άκουσμα των στίχων "Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά η μοναξιά τους παγώνει..."  λίγοι - έως ελάχιστοι - είναι εκείνοι που δεν αναγνωρίζουν τον ιδανικό ερμηνευτή τους!
Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο.  Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά: 
«Απ' τ' αεροπλάνο», «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά...», «Ο Στρατής», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδερφέ», «Κι ύστερα», «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα! 


Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος 13 ευρώ με μπύρα/κρασί


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου