Ακούστε μας Live





Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι πέτυχαν σε όλα εκτός από δυο: τους ΟΠΕΡΑ ΚΑΟΤΙΚ



Οι Opera Chaotique
@ El Convento del Arte
 
Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι πέτυχαν σε όλα εκτός από δυο: τους ΟΠΕΡΑ ΚΑΟΤΙΚ.
Δώσαν τα φώτα του πολιτισμού σε όλο το κόσμο και δεν έμεινε τίποτε για τον πληκτροφόρο αoιδό ΤΕΝΟΡΜΑΝ και τον κυμβαλοτυμπανοκρούστη ΒΟΥΝΤΟΥ. Το παράξενο ντουέτο εμπνέεται απο τους προγόνους του και παρουσιάζει ενα κωμικοτραγικό χαοτικό ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟ ΚΑΜΠΑΡΕ!

Οι Opera Chaotique με εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ / θέατρα και venues σε 18 χώρες ήδη στα 8 χρόνια πορείας τους και sold out εμφανίσεις σε Λυρική Σκηνή Αθηνών και Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, καθώς και συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες, έχουν καταφέρει να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος.

Τον Φεβρουάριο του 2020 θα κυκλοφορήσουν το πρώτο Ελληνόφωνο CD τους, ενώ θα περιοδεύουν σε Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο.
Οι Opera Chaotique έχοντας 3 αγγλόφωνα άλμπουμ έως τώρα έχουν εμφανίστει σε μεγάλα φεστιβάλ, θέατρα και venues σε 19 χώρες ήδη στα 8 χρόνια πορείας τους.
Με sold out σε Εθνική Λυρική Σκηνή και Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έχουν συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα ( Δ. Σαββόπουλος, Λ.Μαχαιρίτσας, Μ.Πασχαλίδης κα) και από τον υπόλοιπο κόσμο (Nouvelle Vague, The Tiger Lillies , Ojos de Brujo κ.α.).

Με το Διονυσιακό Καμπαρέ τους έχουν καταφέρει να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος.
“Μια μουσική εμπειρία εντελώς μοναδική, ουσιαστική και καλοφτιαγμένη ”
(Where y'at Magazine, Νέα Ορλεάνη),
"Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε κάτι πραγματικά αυθεντικό!"
(BCN MES, Βαρκελώνη).
 
Πληροφορίες:
Ημερομηνία: Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020
Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα
Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ώρα έναρξης: 22:00
Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό
Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: arttankltd@gmail.com – web address : http://www.elconvento.gr/
Είσοδος: 8,00€
Ελάχιστη κατανάλωση: 5,00€
 
El Convento Del Arte
Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7
Περιοχή: Μεταξουργείο
Τηλέφωνο: 2105200602 –email: info@elconvento.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου