Ακούστε μας Live





Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Μαθήματα τραγουδιού Flamenco με την Yota Baron





Mαθαίνουμε βασικές τεχνικές τραγουδιού flamenco, βασική ρυθμολογία τραγουδιού, εξετάζουμε τους διαφορετικούς ρυθμούς (palos) μέσα από letras (στροφές τραγουδιών) και εξασκούμε καλύτερα τα ισπανικά μας.

Πότε;
Έναρξη Β' Κύκλου: 18 Ιανουαρίου 2020
Διάρκεια μαθημάτων: Ένα Σάββατο το μήνα [18.01, 15.02, 14.03 και 11.04]
για 4 μαθήματα
Ωράριο: 2 ½ ώρες/μάθημα: 11.00 – 13.30
Κόστος: 15 € για ένα μάθημα / 25 € για δύο / 40 € για τρία / 50 € για τα τέσσερα

Προπληρωμή απαραίτητη για την κράτηση της θέσης.
Πληροφορίες και εγγραφές: info@yotabaron.gr


Που;
Στο Abanico
Κέντρο γλωσσών και πολιτισμών της Ιβηρικής και της Λ. Αμερικής
Διεύθυνση: 12 Κολοκοτρώνη, Σύνταγμα

Το μάθημα είναι ανοιχτό σε όλους, ανεξάρτητα από το αν τραγουδούν ή όχι ή αν έχουν προηγούμενη σχέση με το flamenco και δίδεται σε μορφή σεμιναριακών κύκλων.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο:
* Για τους προχωρημένους, υπάρχει δυνατότητα να δημιουργηθεί επιπλέον τμήμα και να δουλέψουμε σε χορογραφίες που ήδη έχετε διδαχθεί ή θέλετε να δημιουργήσετε, προσθέτοντας σε αυτές τραγούδι!
Θα γίνει παρουσίαση στο Abanico το καλοκαίρι 2020

Δηλώσεις Συμμετοχής - Πληροφορίες: info@yotabaron.gr

Ποιός παρουσιάζει το εργαστήρι;

Η Yota Baron (Γιώτα Ηρωίδου), γεννήθηκε στις Σέρρες.
Τα ακούσματα και οι επιρροές της από μικρή ηλικία περιελάμβαναν από παραδοσιακή και λαϊκή μουσική μέχρι εκκλησιαστική μουσική αφού η μισή της οικογένεια υπήρξε οικογένεια μουσικών που έπαιζε στην ύπαιθρο (πανηγύρια) και έπειτα μεγάλωσε σε ίδρυμα θηλέων στο οποίο διδάχθηκε Βυζαντινή Μουσική. Η σχέση της με το flamenco ξεκίνησε το 2000 με χορό και από το 2004 άρχισε να μελετάει τραγούδι flamenco, με σκοπό να κατανοήσει καλύτερα και σε βάθος την επικοινωνία μεταξύ τραγουδιού-μουσικής και χορού.
Συνεχίζει να παίρνει μαθήματα από μεγάλους τραγουδιστές flamenco, να δημιουργεί τα δικά της projects, να ψάχνει τη σχέση ανάμεσα στις διαφορετικού είδους μουσικές, να γράφει στίχους για τα τραγούδια της και να συνεργάζεται με ωραίους ανθρώπους και σπουδαίους καλλιτέχνες. Είναι μητέρα του Χαράλαμπου που της δίνει όλη την έμπνευση και τη δύναμη για να προχωρήσει πιο πέρα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου