Ακούστε μας Live





Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Galata Gazi



 



Πέμπτη 5 Μαρτίου / 21:30

ΑΤΑΡ ΤΟΥ ΤΑΡ
 
Η Ιουλία Καραπατάκη (τραγούδι) ο Άγης Παπαπαναγιώτου (κιθάρα-τραγούδι), ο Σωτήρης Τσόγκας (μπουζούκι-τραγούδι) και ο Κωνσταντίνος Μιχαλάκης (ακορντεόν) με ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά.

Είσοδος 6 Ευρώ.




Παρασκευή 6 Μαρτίου / 22:30

 

Σταύρος Κυριακάκης & the 3 amateurs / s. guest : David Lynch

 
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του cd Τουγκουτουμπιτρού , ο Σταύρος Κυριακάκης και οι 3 Amateurs επιστρέφουν για 2η φορά στην Αθήνα, στο Galata gazi, μετά το πρώτο επιτυχημένο live, διασκευάζοντας όλο τον κόσμο !!
Αυτήν την φορά θα συμπράττει επί σκηνής ο γνωστός σαξοφωνίστας και συνθέτης David Lynch.
Την Παρασκευή 6 Μαρτίου στον όμορφο χώρο του Galata Gazi .
Σταύρος Κυριακάκης Φωνή -Κιθάρα
Γιώργος Λιμάκης κιθάρα
Γιώτης Κιουρτσόγλου Μπάσο
Και ο Θάνος Χατζηαναγνώστου Drums

Επιβάρυνση λόγω ζωντανής μουσικής 6 ευρώ ανά άτομο





Σάββατο 7 Μαρτίου / 22:30 

Haig Yazdjian 

Ο Haig Yazdjian γεννημένος στην Συρία από γονείς Αρμένιους, ζει και εργάζεται στην Ελλάδα τα τελευταία είκοσι χρόνια. Η καταγωγή του, οι καταβολές και οι παιδικές του μνήμες, μπολιασμένες από τον πολιτισμό της Ανατολικής Μεσογείου, οδήγησαν τον Haig στο να υφάνει την τεράστια μουσική παράδοση της Αρμενίας και της Μέσης Ανατολής με τους μουσικούς ιδιωματισμούς της Δύσης και διαλέγοντας τα πιο δυνατά στοιχεία των δύο κόσμων, φτάνει τη μουσική του σε υψηλά επίπεδα δημιουργικότητας.
Τις παραστάσεις του αποτελούν συνθέσεις από τα άλμπουμ του Talar, Garin, το Κτήνος στο Φεγγάρι και Υeraz καθώς και απρόσμενες μουσικές που γεννιούνται την στιγμή του αυτοσχεδιασμού.
Εξερευνά τους τόπους του αυτοσχεδιασμού και των σολιστικών αναζητήσεων με το ούτι και τη φωνή του, ανοίγοντας νέους δρόμους σε μια μουσική που όσο ορίζεται γεωγραφικά, τόσο παγκόσμια είναι ταυτόχρονα.
Παίζουν οι:
Γιώργος Κοντογιάννης  (λυρα)
Τάσος Πούλιος (κανονάκι)
Θάνος Χατζηαναγνώστου (τύμπανα)
Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο)

Είσοδος: 8 €







Κυριακή 8 Μαρτίου / 15:00

Αφεντούλα Ραζέλη
 
Η Αφεντούλα Ραζέλη γεννήθηκε με τη μουσική βαθιά ριζωμένη μέσα της. Η φωνή της ζεστή, μελωδική, με ιδιαίτερα χαρακτηριστική χροιά που ξεχωρίζει.
Το ρεπερτόριό της με αφετηρία τα ρεμπέτικα και σμυρναίικα τραγούδια, έχει επεκταθεί στο χώρο του λαϊκού κι έντεχνου λαϊκού τραγουδιού, μέχρι τις μπαλάντες και τα παραδοσιακά.
Αγαπημένη τραγουδίστρια της γενιάς της, με υψηλή μουσική αισθητική, ύφος διαχρονικό, ερμηνεία συγκλονιστική και φωνή μαγευτική,καθηλώνει το κοινό με τις “νότες των λυγμών” της ψυχής της.  
Με την ξεχωριστή και σπάνια χροιά της, το πηγαίο συναίσθημά της και τις προσεκτικά διαλεγμένες επιλογές της, δημιούργησε τη προσωπική φωνητική της “γλώσσα”.
Η Αφεντούλα Ραζέλη συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες, στιχουργούς, συνθέτες και τραγουδιστές (Βαγγέλης Κορακάκης, Χρ. Νικολόπουλος, Μαν. Ρασούλης, Μπ. Τσέρτος, Χ. Αλεξίου, Ελ. Αρβανιτάκη, Μαίρη Λίντα, Γερ. Ανδρεάτος, Βασιλης Λέκκας και πολλοί άλλοι.
Αυτόν τον καιρό εμφανίζεται στο μαγαζί  GALATA GAZI, στο Γκάζι, Τριπτολέμου 8, κάθε Κυριακή μεσημέρι σε ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, των Παπαϊωάννου, Τσιτσάνη, Ζαμπέτα, Πάνου, Καλδάρα, Χατζηδάκη, Θεοδωράκη, Σπανού και πολλών άλλων μεγάλων συνθετών.
Στις κυριακάτικες εμφανίσεις της με την αραχνοΰφαντη ερμηνεία της που μαγεύει, θα χαρίσει στο κοινό τη μαγεία και το ταξίδι στα όνειρα των στίχων.





 
Δευτέρα 9 Μαρτίου / 21.30

Βασίλης Προδρόμου - Dasho Kurti - Δημήτρης Σίντος
 
Ο Βασίλης Προδρόμου. ο Dasho Kurti και ο Δημήτρης Σίντος ξανασμίγουν ως τρίο μετά από καιρό και μας παρουσιάζουν τα δικά τους τραγούδια καινούργια και παλιότερα, μαζί με "δυναμίτες" που έχουν ανακαλύψει από την λεγόμενη έντεχνη εναλλακτική & λαική ελληνική σκηνή.

είσοδος 6 ευρώ







Τρίτη 10 Μαρτίου / 21:30

Σεμέλη Ι. Παπαβασιλείου – Αλέξανδρος Κεντρής

Η Σεμέλη και ο Αλέξανδρος συμπορεύονται μαζί μουσικά τα τελευταία 3.5 χρόνια. Η κοινή τους αγάπη για την λαϊκή ελληνική μουσική τους κάνει εμψυχωμένους διασκευαστές και κάπου κάπου συνθέτες. Το ρεπερτόριο τους στοχεύει στο ρεμπέτικο στα μέσα του 20ου αιώνα αλλά δεν λείπουν εκπλήξεις με παραδοσιακή η παλαιότερη χροιά όπως και οι προσωπικές συνθέσεις.

Είσοδος 3 Ευρώ








Πέμπτη 12 Μαρτίου / 21:30

ΑΤΑΡ ΤΟΥ ΤΑΡ

Η Ιουλία Καραπατάκη (τραγούδι) ο Άγης Παπαπαναγιώτου (κιθάρα-τραγούδι), ο Σωτήρης Τσόγκας (μπουζούκι-τραγούδι) και ο Κωνσταντίνος Μιχαλάκης (ακορντεόν) με ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά.

Είσοδος 6 Ευρώ.






Παρασκευή 13 Μαρτίου / 22:30

Οn The RoaD Live
On The RoaD Live στο Galata Gazi στο Γκάζι!
Παρασκευή και 13 του Μάρτη!
Ο
Παρασκευάς Θεοδωράκης και ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου Dimitris Chatzidimitriou υποδέχονται το Μιχάλη Μήτο με τα κρουστά του για να παρουσιάσουν σε πλήρη σύνθεση ένα ακόμη περιπετειώδες πρόγραμμα των On The RoaD .
On the road Live CD - 2014, Λευκά Πανιά και "Oniroxis" θα μπλεχτούν με καινούριες συνθέσεις αλλά και με τις γνωστές διασκευές τους.
Είσοδος : 5 ευρώ



Τριπτολέμου 8, Γκάζι
21 0341 0222

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου