Ακούστε μας Live





Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

"Εξακρίβωση" των Παύλου Σιδηρόπουλου και Δημήτρη Καρρά στο Ίλιον Plus


Την Παρασκευή 6 Μαρτίου σε μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στον μύθο του ελληνικού Rock.Στην μουσική σκηνή Ίλιον Plus, στην καρδιά της Αθήνας, θα στηθεί μια τρίωρη μουσική παράσταση - παρουσίαση του album με τίτλο "Εξακρίβωση", που κυκλοφορεί σε cd και ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και σε LP από την B_Other Side.

Η "Εξακρίβωση" είναι μία δισκογραφική εργασία που βασίζεται στη μελοποίηση των ποιημάτων του Παύλου Σιδηρόπουλου, από τον συνθέτη Δημήτρη Καρρά και την ερμηνεία τους, από μια ομάδα εξαιρετικών και αγαπημένων ερμηνευτών και ηθοποιών. Επίσης έχει ήδη διακριθεί σαν ο καλύτερος δίσκος του 2019 από τους αναγνώστες της Athens Voice. H βραδιά, όπως και η κυκλοφορία του δίσκου, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του κορυφαίου ραδιοφωνικού σταθμού Μελωδία 99,2 και του τηλεοπτικού σταθμού Άττικα. H παρουσίαση της παράστασης θα γίνει από την παραγωγό του Μελωδία 99,2 Δήμητρα Τερρανόβα. Τραγούδια της "Εξακρίβωσης", αλλά και γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Παύλου Σιδηρόπουλου θα αποδώσουν εξαιρετικοί νέοι ερμηνευτές, τραγουδοποιοί και ηθοποιοί που θα συναντηθούν στη σκηνή του Ίλιον.

Θα τραγουδήσουν με σειρά εμφανίσεως: Κώστας Πλατανιάς, Δέσποινα Λεοντή, Φώτης Ανδρικόπουλος, Γιάννης Παπαγεωργίου, Χαρούλα Τσαλπάρα, Νατάσα Καμπαστανά, Δήμητρα Μπουλούζου, Κώστας Χρονόπουλος, Αθηνά Κονοδήμα, Απόστολος Ρίζος, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Δημήτρης Καρράς, Σωτήρης Καλυβάτσης

Σημαντική θα είναι η παρουσία μέσω της εικόνας του video της αδελφής του Παύλου Σιδηρόπουλου, Μελίνας Σιδηροπούλου, του Πάνου Κατσιμίχα που διαβάζει ένα γράμμα στον Παύλο και του διευθυντή του Μελωδία Δημήτρη Βραχνού που μιλά για την αξία του δισκογραφικού εγχειρήματος. Επίσης ο καταξιωμένος ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης θα απαγγείλει, μέσω της εικόνας του video, το ποίημα του Παύλου Σιδηρόπουλου με τίτλο "Κρυμμένος" που "ανοίγει" με συγκλονιστικό τρόπο και το album.

Oσοι παρευρεθούν στο χώρο του Ίλιον Plus θα μπορούν να προμηθευτούν την δισκογραφική "Εξακρίβωση".
>Ήχος: Κώστας Κυριακίδης, Γιώργος Χατζηπολυχρόνης | Video: Ήρα Δράκου | Φώτα: Ηλίας
Ραγκούσης| Παρουσιάζει: Δήμητρα Τερρανόβα | Συντονισμός: Στεφανία Φιλιπποπούλου 

Παίζουν:
Γ. Ράλλης: Τύμπανα
Χ. Βογιατζής: Μπάσο
Γ. Θεοδωρόπουλος: Πλήκτρα
Γ. Γιαννάκος: Ακουστική κιθάρα 
Μουσική Επιμέλεια & Ηλεκτρική κιθάρα: Κ. Πλατανιάς


Ίλιον Plus
Κοδριγκτώνος και Πατησίων Τηλέφωνο: 2108810602

6 Μαρτίου 2020
22:30

Εισιτήρια

Είσοδος είναι ελεύθερη με απαραίτητη όμως κράτηση θέσεων για να εξασφαλίσετε την παρουσία σας.

Κρατήσεις θέσεων 210 8824383 και 6983600510 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου